«Head uudised» jagas laulu- ja tervisetarkust

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maire Aunaste ja Emil Rutiku
Maire Aunaste ja Emil Rutiku Foto: ERR

Maire Aunaste ja Emil Rutiku juhitud ETV saates «Head uudised» vesteldi laulu- ja terviseteemadel.

Saate avas Peadpööritavalt Atraktiivne Noortekoor, kelle SEB pangatöötjatest koosseis esitas loo «Sinu valinud ma». Esimesed intervjueeritavad tulidki sellestsamast koorist - Priit, Kai-Riin ja Mart.

«Tore on ju kolleegidega teha midagi, midagi tavaliselt ei tee, ja tunda, et ükskõik, mis ette võtame, teeme selle hästi ära,» arvas koorilaulja.

14. märtsil algavasse «Laululahingusse» nad end registeerinud ei ole, sest pole veel piisavalt harjutanud. Pealegi on koor kokku pandud ainult selle eemärgiga, et esineda oma töötajatele.

Kai-Riin selgitas, et ühine tegevus liidab kolleege ning nende pangas suhtlevad inimesed ka tööväliselt.

Pangakollektiiv sai hakkama ka muusikaliga, mis esitati New Yorgis toimunud finantsvaldkonna reklaamile spetsialiseerunud festivalile Midas. Muusikal valiti kolme parema sisekommunikatsiooni lahenduse hulka.

Teiseks saatekülaliseks oli kunagine teletöötaja ja praegu hinnatud tervendaja Heiki Krimm, kes rääkis meie laiuskraadi peamistest terviseprobleemidest ja tervist toetavatest toodetest.

Aunaste vestles ka Heiki ema Amanda-Emiliega, kellel on homme sajas sünnipäev. «Minu isiklik elu teeb mind õnnelikuks ja et ma nii terve olen. Ei taha öeldagi, et nii vana olen,» on naine eluga rahul.

Heiki sõnul on ema kiiduväärt tervise taganud suurepärane elukoht ning tasakaalustatud toit. Samuti ei mäleta Heiki, et tema nooruspõlves oleks kasutatud mingeid arstirohtusid.

Mees on 30 aastat ravimtaimede uurimisega tegelenud ja ta on patendeerinud üheksa ravimit. Külmetushaiguste ennetavaks raviks soovitab ta võimsat looduslikku preparaati - taruvaiguekstrakti, milles on 246 erinevat positiivset keemilist ühendit. Seda võiks lahustada suhtes 1:20 ning iga päev võtta 50 milliliitrit.

«Mina pole külmetushaigust põdenud üle kümne aasta,» kinnitas ravitseja.

«Hingata, magada, tarbida vedelikke, toidud, intellektuaalne tegevus ja füüsiline tegevus sinna vahele,» loetles Heiki üles hea tervise alused. «Iga inimene peaks jooma õiget jooki, mis põhineb taimel,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles