TOPELT EI KÄRISE Kolmekaga suhet alustanud perekond tõi ilmale esimese ühise beebi (8)

Elu24
Copy
Kolmik tervitas esimest last.
Kolmik tervitas esimest last. Foto: Mercury Press/Caters News Agency

Kui abielupaar Jessicaga kolmeka tegi, ei arvanud nad, et nendest saab üks tõeliselt ebatavaline USA perekond. Nüüd sündis neil ka esimene laps, teatab Daily Mail.

Lo ja Mike Taylor said päris palju avalikkuse tähelepanu mõne aasta eest. Tuli välja, et abielupaar on loonud üsna erakordse perekonna, võttes seltsi ka teise naise.

Kui praegu 31- ja 32-aastased Lo ja Mike abiellusid Colorados varsti pärast kooli, siis Jessica Woodstockiga kohtuti 2018. aastal. Paar tegi väikese seiklusena ühe-öö-kolmeka.

Seejärel leiti aga, et nad kõik on üksteisesse «sügavalt emotsionaalselt kiindunud». Nii jäigi kolmik kokku elama ning tegi nüüd teatavaks suure rõõmsa uudise. Lo tõi ilmale nende esimese pisitütre Aria Lyni.

Enne eestavahetust ilmale tulnud lapse eest kannavad hoolt mõlemad emad. Kolmiku sõnul toimib kõik erakordselt hästi - üks kätepaar lisaks kulub Aria eest hoolitsemisel marjaks ära.

«Me magame kordamööda lisatoas ja toidame teda öösel,» selgitas Lo. Raseduse ajal olid tema ja Jessica üritanud sama toitu süües ja joogat tehes «sünkrooni» jõuda, et ka viimane saaks väikest Ariat rinnaga toita.

«Seda teekonda Jessiga jagada on ülitore olnud,» rõõmustas Lo. «Me oleme sarnaseid isusid ja muutuseid tundnud.» tütre sünd oli aga kõigile hämmastav, sest oodati poega. Nii oli Aria tulek kodusünnitusel üks tõeline jõuluime.​

Kommentaarid (8)
Copy
Tagasi üles