Uued asjaolud Marilyn Mansoni skandaalis: politsei ümbritses muusiku maja, sõna võttis mehe eksabikaasa Dita von Teese

Elu24
Copy
Marilyn Manson.
Marilyn Manson. Foto: Faye s Vision/Cover Images / Scanpix

Näitlejanna Rachel Evan Wood avalikustas nädala alguses, et rokkar Marilyn Manson väärkohtles teda aastaid. Sarnaste avaldustega on välja tulnud veel mitu naist. Skandaal võtab järjest suuremaid pöördeid – Mansoni majas käis kohal politsei ning samuti võttis sõna mehe endine abikaasa Dita von Teese.

Kogu nädal skandaali keskmes olnud šokirokkar Mansoni maja ümbritsesid politseinikud, sest tema sõbrad hakkasid muretsema, kui ei saanud lauljaga mitu tundi ühendust. Mõne aja pärast said politseinikud Mansoniga kontakti. Selgus, et mehel oli kõik hästi ja ta lihtsalt ei tahtnud välja tulla. Pärast seda lahkusid politseinikud sündmuskohalt, vahendab TMZ.

Skandaali valguses võttis sõna ka burleskikuninganna Dita von Teese, kes oli Mansoniga seitse aastat suhtes ja aastail 2005–2006 abielus. Naine postitas oma Instagrami kontole pildi tekstiga, kus ta kinnitab, et Manson teda ei väärkohelnud. Samuti ütleb naine, et ilmsiks tulnud asjaolud ei sarnane tema isiklikule kogemusele mehega.

Dita von Teese ja Marilyn Manson 2006. aastal.
Dita von Teese ja Marilyn Manson 2006. aastal. Foto: SIPA USA / ADMEDIA/SIPA / Scanpix

Naise sõnul poleks ta mehega abiellunud, kui nende suhtes oleks olnud vägivalda. Kiire lahutus oli von Teese'i sõnul seotud hoopiski narkootikumide kuritarvitamise ja truudusetusega. 

Ehkki von Teese'i ja Mansoni suhtes polnud vägivalda, julgustab naine vägivallaohvreid oma lugu rääkima. Samuti ütleb ta, et sellel teemal ta rohkem sõna ei võta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles