Reporter Imre Kaas lõpetas 17 aastat kestnud telekarjääri: meedia jääb minu sõbraks alati

Elu24
Copy
Imre Kaas tegi esimesed telelood juba 2003. aastal.
Imre Kaas tegi esimesed telelood juba 2003. aastal. Foto: Ardi Truija / Pärnu Postimees/

Saatejuht ja krimireporter Imre Kaas avaldas ühismeedias, et tema viimane tööpäev Kanal 2 toimetuses oli 31. jaanuaril. Teletööga lõpparve teinud Kaas jääb aga siiski meediaga sõbraks, sest temast saab uus Terviseameti kommunikatsioonijuht.

Veidi üle 17 aasta Kanal 2-s töötanud Imre Kaas avaldas Facebooki postitusega, et tema viimane tööpäev telekanalis oli 31. jaanuaril. Postituses võttis Kaas oma pika karjääri Kanal 2-s ka mõne lausega kokku. 

«Tegin esimesed telelood juba 2003. aastal, kui eetris oli veel Toomas Lepa produtseeritud «Uued uudised». Mäletate veel seda saadet? Urve Tiiduse ja Olaf Suuderi juhtimisel tehti üsna traditsioonilist uudistesaadet, mis polnud sugugi halb," meenutas Kaas ja jätkas, "täna tehakse selle nime all hoopis teistsugust sisu ja hoopis teistsuguses meediumis. Aga «Uute uudiste» järel tuli «Reporter», mis ehmatas kogu konservatiivse teleringkonna liigestest lahti.»

Sealt edasi sai Kaasist krimireporter. «Seejärel tüürisin kaheksa ja pool aastat politseisaadet «Krimi». Sekka tegin hulga erisaateid ja dokumentaalprojekte. Viimased 8 aastat taas «Reporteris». Osavõtt mälumängusaatest «Mis? Kus? Millal?» pani mind taas sukelduma veidrate ja kummaliste faktide maailma.»

«Olen tänu teletööle kohtunud võrratult huvitavate inimestega, saanud hulga sõpru ja mõttekaaslasi ning võin õnne tänada, et sattusin just sinna ja just sel ajahetkel. Aga 17 aastat on pikk aeg. See on peaaegu pool minu elust. Just seetõttu tegin otsuse, et aeg on otsida uusi väljakutseid,» tõdes Kaas.

«Homsest asun ametisse Terviseameti kommunikatsioonijuhina ja võtan oma südameasjaks Eesti inimeste tervise ja heaolu. Loomulikult seisan ka selle eest, et koroonakriisi sõnumid oleksid selged. Niisiis jääb meedia minu sõbraks alati,» lisas Kaas lõpetuseks.

Enne Kaasi oli terviseameti kommunikatsioonijuht Simmo Saare, kes võttis detsembris Kanal 2 saates «Kuuuurija» anonüümse allikana sõna ja kritiseeris riigi vaktsineerimisplaani. Kuigi mehe häält oli tehniliselt muudetud, saadi aru, et tegu on Saarega ja ta vallandati, vahendab Postimees.

31. jaanuaril oli minu viimane tööpäev Kanal 2-s. Tegin esimesed telelood juba 2003. aastal, kui eetris oli veel Toomas...

Posted by Imre Kaas on Wednesday, 3 February 2021
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles