Hoiatus!

Järgnevad kujutised võivad olla häiriva sisuga. Kas soovid jätkata?
Jah Ei

KIREPURSE KOHTUS ⟩ Advokaat korraldas keset videoistungit korraliku 18+ etenduse

Elu24
Copy
Advokaat jäi virtuaalse kohtuistungi ajal seksimisega vahele.
Advokaat jäi virtuaalse kohtuistungi ajal seksimisega vahele. Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost

Nädal tagasi videosilla vahendusel toimunud kohtuistung võttis üllatava pöörde, kui Peruust pärit kaitseadvokaat Hector Paredes Robles riided seljast heitis ja salapärase naisega seksima hakkas.

Kummaline sündmuste jada leidis aset 26. jaanuaril ühe Peruu piirkonna kohtu poolt üles seatud virtuaalse kohtuistungi ajal, vahendab Mirror. Veebikeskkonnas Zoom toimunud kohtuistung salvestati ja see oli ka avalikult otseülekandena vaadatav. Sellest võtsid lisaks teistele osa ka kohtunik John Chahua Torres ja kaitseadvokaat Hector Paredes Robles.

Tundus, et kõik olid virtuaalseks kohtuistungiks valmis, see tähendab kõik väljaarvatud kaitseadvokaat Robles.

Kuigi Robles oli Zoom-videosilla vahendusel kohtuistungiga liitunud ei olnud ta päris täpselt oma töökohustusi täitmas. Selle asemel, et kohtunike ja teiste advokaatidega tähtsast kohtuasjast rääkida, võttis Robles end alasti ja hakkas salapärase naisterahvaga seksima.

Enesele teadmata vaatasid Roblesi seksisessiooni pealt kõik Zoom-videokõnega liitunud inimesed ja küllap ka paljud otseülekannet jälgivad kodanikud. Roblesi assistent proovis mehele meeleheitlikult märku anda, et tema tegemised on kõigile näha, kuid ilmselgelt asjata. 

Virtuaalsel kohtuistungil osalema pidanud kaitseadvokaat unustas kaamera käima ja hullas muretult salapärase naisega.
Virtuaalsel kohtuistungil osalema pidanud kaitseadvokaat unustas kaamera käima ja hullas muretult salapärase naisega. Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost

Samal ajal, kui Robles oma kaasaga muretult hullas, ütles kohtunik Torres järgmist: «Oleme tunnistajaks rõvedatele tegudele, mis kujutavad endast avaliku sündsuse rikkumist ja mida raskendab asjaolu, et neid salvestatakse. Ma käsin riigiprokuratuuril viivitamatut uurimist alustada.» Kohtunik kutsus väidetavalt kaitseadvokaadile kohale ka politsei.

Kohtuasjas, mille istungil ta seksimisega vahele jäi, on Roblesil keelatud osaleda. Lisaks ootab teda ees kaks eraldi uurimist, nii riigiprokuratuuri kui ka kohaliku advokatuuri poolt. 

Mõned kohalikud meediaväljaanded on avaldanud, et salapärane naine, kellega Robles seksis, oli üks tema klientidest. Naise identiteeti hetkel ei teata. Hetkel pole ka selge, kuidas see kõik juhtus.

Koroonaviiruse pandeemia tõttu korraldatakse tähtsaid kohtumisi videosilla vahendusel, kuid ilmselgelt pole kõik sellega veel harjunud. Näiteks vallandas USA väljaanne The New Yorker möödunud aasta novembris staarajakirjanik pärast seda, ku ilmnes, et ta oli end videonõupidamise ajal rahuldanud. Mõni kuu enne seda oli 66-aastane Mehhiko poliitik ja senaator tehnikaga hädas ning võttis end valitsuse tähtsa videokõne ajal kogemata paljaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles