Rannamaja-Ada sai koroonapisiku külge rõõmu-uudist tähistades: see oli väike apsakas

Elu24
Copy
Ada-Marie Nelke «Rannamaja: raju reede» sarja esitlusel.
Ada-Marie Nelke «Rannamaja: raju reede» sarja esitlusel. Foto: TV3

Suhtesarjast «Rannamaja» tuntust kogunud suunamudija Ada-Marie Nelke sai pühapäeval teada, et on koroonapositiivne. Nelke teab täpselt, kuidas ta viiruse külge sai.

Koroonahaige tõsielustaar tunnistas Instagrami-lugudes, et tähistas nädal tagasi elukaaslase Marteni uut ametit. Seltskonnas viibis ka keegi, kes tol hetkel veel ei teadnud, et on koroonapositiivne. «Tal tulid sümptomid alles järgmisel päeval, seega ta oli kõige nakkusohtlikum tollel hetkel,» arvas Nelke.

Siiski kinnitas suunamudija, et on olnud kogu aeg ettevaatlik: pesnud kohusetundlikult käsi ja kandnud maski. «Väike apsakas oli kahjuks kõik, mida vaja läks,» tunnistas ta.

Salapärasel kombel ei saanud nakkust külge Nelke elukaaslane. «Marten läheb kahe nädala pärast antikehade testile, et näha, kas ta ei nakatunud, kuna on haiguse juba läbi põdenud,» teatas tõsielustaar. Senikaua üritavad noored omavahel distantsi hoida, kuid elavad siiski ühes korteris.

Ada-Marie Nelke ja tema elukaaslane Marten Nugis.
Ada-Marie Nelke ja tema elukaaslane Marten Nugis. Foto: TV3/Pressimaterjal

Nelke sõnul jääb sümptomeid päev-päevalt üha vähemaks, ent nüüd ei tunne ta enam maitset ega lõhna. Varem kaebas suunamudija suurt väsimust, lihasevalusid, õhupuudust ja kerget köha. «Mu puusad ja alaselg valutavad niimoodi, et ma ei suuda paigal olla, aga samas olen nii väsinud, et ei suuda liigutada,» rääkis ta pühapäeval.

Noorte seas populaarne suunamudija luges jälgijatele sõnad peale: parem karta kui kahetseda. «Kui oled terve ja noor, siis põed tõenäoliselt kergelt läbi, aga võid sellegipoolest endast vanemate ja nõrgematega kokku puutuda. Maailm ei ole ainult «mina-mina-mina», peab ka teistele mõtlema,» ütles ta.

Nelke on õppinud Helsingis Arcada rakenduskõrgkoolis meditsiiniõeks, kuid haridustee jäi tal pooleli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles