Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Angelina Jolie lahutusest Brad Pittiga: viimased aastad on olnud rasked

Copy
Angelina Jolie 2018.
Angelina Jolie 2018. Foto: Yui Mok/PA/Scanpix

Näitleja Angelina Jolie (45) pole suhtest eksabikaasa Brad Pittiga (57) meediale palju rääkinud, kuid avab nüüd õige pisut, kuidas nad olukorraga toime tulevad. 

Angelina Jolie pole avalikkuse ees oma lahutust Brad Pittist eriti kommenteerinud. Nüüd võttis ta teemal sõna viimases Vogue'is, mille esikaanel näitlejanna poseerib.  

Intervjuus uuriti, kas naine tunneb, et on peale 2016. aasta lahutust lõpuks taas õnnelik, kirjutab Hollywood Life. «Ma ei tea. Viimased aastad on olnud rasked,» tunnistab naine minevikule mõeldes. 

«Ma olen keskendunud meie pere paranemisele. See tuleb vaikselt tagasi, nagu jää sulaks ja veri naaseks mu kehasse,» räägib naine pere lappimisest, millega ta enda sõnul veel lõpuni pole jõudnud. 

«Ma loodan, et varsti saab kõik korda. See on mu eesmärk,» räägib naine Vogue'ile. «Mulle meeldib olla vanem, sest ma tunnen end neljakümnendates palju mugavamalt, kui tundsin end noorena.» 

«Ma ei tea, ehk on see seepärast, et mu ema ei elanud väga kaua ja mulle tundub selles eas olemine pigem võidu, kui kaotusena,» mõtiskleb naine. Jolie ema Marcheline Bertrand suri aastal 2007 vaid 56-aastasena.

Jolie valis endale ja lastele kodu, mis on nende isast vaid lühikese autosõidu kaugusel. «Ma tahtsin, et see oleks lähedal nende isale, kes on nüüd vaid viie minuti kaugusel,» selgitab naine koduvalikut. 

Angelina Jolie ja Brad Pitt lahutasid 2016. aastal. Neil on kuus last: Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Knox ja Vivienne. Paar käib senini laste hooldusõiguste tõttu kohut. 

Tagasi üles