Telesarja «Päästja koolikell» staar suri 44-aastaselt

Elu24
Copy
«Päästja koolikella»staarid (vasakult paremale) Tiffani Amber Thiessen, Mark Paul Gosselaar, Dustin Diamond ja Mario Lopez 1996. aastal.  44-aastane Diamond sai jaanuaris vähidiagnoosi ja suri 1. veebruaril.
«Päästja koolikella»staarid (vasakult paremale) Tiffani Amber Thiessen, Mark Paul Gosselaar, Dustin Diamond ja Mario Lopez 1996. aastal. 44-aastane Diamond sai jaanuaris vähidiagnoosi ja suri 1. veebruaril. Foto: GP/MPI/Capital Pictures/Scanpix

90ndate noortesarjast «Päästja koolikell» tuntud näitleja Dustin Diamond, kes sai jaanuaris vähidiagnoosi, suri 44-aastaselt haiglas, vahendab Page Six. 

Mehe tervis halvenes kiirelt eelmisel nädalavahetusel. Diamondiga jätsid palatis hüvasti tema isa ja tüdruksõber. 

Noortesarjast «Päästja koolikell» tuntud näitleja Dustin Diamond viidi 8. jaanuaril haiglasse. TMZ vahendas 12. jaanuaril, et «Päästja koolikella» sarjast tuntud 44-aastane Dustin Diamond viidi eelnenud reedel haiglasse ja vähidiagnoosi peeti juba toona väga võimalikuks. Näitleja esindajad kirjeldasid, et Diamond tundis enne haiglasse sattumist valu üle kere ja oli rahutu. 

Diamond kehastas 1989. aastal esilinastunud «Päästja koolikellas» ja sellega seotud sarjades tegelaskuju Screech kuni 2000. aastani. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles