R2 selgitab välja trummi ja bassi parimad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mutated Forms
Mutated Forms Foto: Mutated Forms

Raadio 2 saated «Tramm ja Buss» ning «Tjuun In» on taas raadiokuulajate ja peolkäijate abiga koostanud edetabeli «R2 DNB 2011». Võitjad tehakse teatavaks reedel, 27. jaanuaril saates «Tjuun In» ja auhinnad antakse üle samal õhtul klubis Korter toimuval galapeol.

«Tramm ja Buss» ning «Tjuun In» on R2 õhtuse vööndi saated, mis kõlavad eetris esmaspäeva ja reede õhtuti. Edetabel «R2 DNB» otsustati kuulajate abiga esimest korda kokku panna viis aastat tagasi.

Reedene auhinnagala algab õhtul kell 22 saates «Tjuun In» ning jätkub alates südaööst klubis Korter. Lisaks pidulikule auhinnatseremooniale astuvad live-esinemistega üles Snowcats feat Margaret, Planeet feat Marius Urvet ja Jozels feat Pilleriin. Poodiumil esinevad ka küsitluse võitjad ning R2 saatejuhid To-Sha, Qba, L. Eazy, Raul Saaremets ja S.I.N.

Eelmisel aastal võitis parima Eesti DJ tiitli Mutated Forms, parimaks kodumaiseks produtsendiks valiti Indivision, kelle Livewirega koostöös valminud pala «Apologise» tunnistati parimaks Eesti looks. Välismaa kategoorias võitis Rock Cafes hiljuti esinenud Dj Fresh looga «Gold Dust VIP».

Muusikastiili drum and bass algusajaks loetakse 1994. aastat. See on välja kasvanud paljudest muusikaliikidest nagu breakbeat, techno, jungle, hip-hop, reggae jt.

Saade Tjuun In» on Raadio 2 eetris reedel kell 22-24. Klubi Korter avab sel reedel, 27. jaanuaril «R2 DNB 2011» peoks uksed kell 23.
 
Eelmiste aastate tulemused:

2007
2008
2009
2010

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles