Lenna Kuurmaa pisikese beebi kõrvalt: kõik on hästi ja läheb veel kindlasti palju paremaks!

Raadio Elmar
Copy
Lenna Kuurmaa
Lenna Kuurmaa Foto: Madis Sinivee

Saates «Manna ja Lenna» rääkis muusik ja saatejuht Lenna Kuurmaa eluolust kolme lapse kõrvalt ning loomulikult oli juttu ka Vanilla Ninja comeback'ist! 

Lenna Kuurmaa on tagasi pisikeselt puhkuselt ja jätkas taas saatejuhina raadio Elmar saates «Manna ja Lenna». Kogemusi ja kauneid emotsioone nüüdsest veelgi rohkem, sest lauljatar on eelmise aasta lõpust kolme imearmsa lapse ema. Kuurmaa avaldas, kuidas sujuvad tegemised pisipoja Kusti kõrvalt. «Ütleks, et väga hästi läheb. Uue olukorraga harjumine ja sisseelamine võtsid küll veidi aega. Ausalt öeldes, eelmisest rasedusest on möödas ju ikkagi viis aastat. See on paras aeg selleks, et asju tuleb taas meelde tuletada - kuidas neid mähkmeid vahetada, beebit hoida ja kõik sellised toimetused,» muigas Kuurmaa.

«Praegu on mul juba päris hea olla, kuid kindlasti läheb veel palju paremaks! Kuu vanuse beebi kõrvalt olin ikka päris väsinud. Öise ärkamisega polnud harjunud - kui seda teha pikka aega järjest, siis hakkas see vaikselt ka minu organismile mõjuma. Alguses oli muidugi adrenaliin nii laes, et läheks kasvõi läbi seina...see energia muidugi peagi rauges. Mul hakkasid valutama käed ja randmed, sest korraga oli koormus sellises kohas, mida polnud aastaid kogenud,» rääkis Kuurmaa.

«Ega päris nii ei ole, et beebi lihtsalt tudub ja on vaikselt. Oskab ikka kisada ka! Õnneks on suuremad lapsed uue eluoluga kenasti ära harjunud ja näiteks öösel nad beebi nutmist ei kuulegi. Päeval käib tüdrukutel omavaheline võistlemine selle nimel, kes saab vennakesega rohkem tegeleda...nad tahavad väga nunnutada teda,» lisas ta.

Kuurmaa tegi juttu, kuidas elukaaslane Lauri on isarolliga harjunud. «Ta vist alles tegeleb selle harjumisega. Tema jaoks on kõik uus ja esmakordne. Kuid ta tuleb väga hästi toime! Mida päev edasi, seda kindlamana ta end tunneb. Kui ta tegeleb pojaga, siis on ta täiesti teine inimene - nii pehme,» lisas ta.

Kuurmaa meenutas ka viimase raseduse kogemusi ja tundeid. «Poissi oodates oli süda rohkem paha kui tüdrukuid oodates - seda just esimestel kuudel. Kuid see läks üsna kiiresti üle. Pigem ütleks, et kogu beebiootus läks libedalt ja valutult. Erilisi erisusi, raskusi ja kõrvalekaldeid ma ei täheldanud,» lisas ta.

Rasedusjärgsete ülekilode üle Kuurmaa ei kurda. «Mu vanemad on andnud mulle ilmselt hea paketi kaasa. Ka eelmiste lastega polnud probleemi, et kuidas rasedusaegsetest kilodest lahti saada. Minul on kogemus, et lapse sünni ja imetusajaga lähevad need kilod lausa möödaminnes. Lisaks kõigele, lapsega on ju nii palju askeldamist. Poiss on muidugi ka päris raske...hantel on mul kogu aeg käes,» naeris muusik.

«Pikki jalutuskäike meil hetkel ei ole. Paks lumi ja krõbedad külmakraadid ei lase beebiga palju õues olla. Hetkel teen pigem lühemaid käike ja ootan pikisilmi kevadet, et saaks hakata taas trampima,» lisas Kuurmaa.

Beebi kõrvalt suurde seltskonda Kuurmaa hetkel ei igatse. «Pigem on vastupidi! Käisin siin hiljuti Tallinnas, sest oli vaja teatuid toimetusi ette võtta. Pean ütlema, et tahtsin kiiresti taas koju Setomaale saada. Tundsin ka seda, et beebile pole ringi sahmimine kuigi hea, see oli kõik väga stressi tekitav. Mulle meeldib mu kodu puhas, valge ja rahulik keskkond. Loomulikult, mulle meeldib väga suhelda ja rääkida...kuid olen maal olemisega juba nii ära harjunud, seal on mõnus,» rääkis ta.

«Täna hommikul ärkasin üles ja kolm kitsekest olid meie hoovi tulnud. Sõid seal õunapuu koori ja vaikselt krõbistasid omaette. See oli nii tore vaatepilt,» sõnas Kuurmaa.

Kuidas on lood aga ansambel Vanilla Ninja tegemiste ja plaanidega? «Oleme saanud fännidelt väga toredaid kirju ja kommentaare! Peaks aga ütlema, et reageerijate hulgas on pigem välismaa kuulajad. Konkreetseid kuupäevi hetkel välja lubada ei saa, kuid suurem osa plaadist on tänaseks salvestatud! Hakkame siin vaikselt juba fotosid ja videosid tegema, et neid peagi sotsiaalmeedias jagada,» avaldas Kuurmaa.

«Täpselt sama Vanillja Ninjaga enam siiski tegemist ei ole, uus materjal on värskem, kaasaegsem ja uuem. Siin on ka päris lihtne põhjus - me kõik oleme ju muutunud vahepeal. Aega on läinud mööda, oleme saanud vanemaks ja enamus meist on ka emad täna. See ju kõik muudab inimesi. Stiil on aga siiski üsna äratuntav ja mainstream'ist on see absoluutselt eristuv,» sõnas Kuurmaa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles