SEGADUS ⟩ Miks eemaldati Archie sünnitunnistuselt hiljem Meghan Markle'i nimi?

Elu24
Copy
Harry ja Meghan tutvustavad maailmale Archiet.
Harry ja Meghan tutvustavad maailmale Archiet. Foto: PA Wire / SCANPIX

Briti meedia teatel võis Meghan sünnitunnistusele «kuningliku kõrguse Sussexi hertsoginna» tiitli panna selleks, et Kate'ile koht kätte näidata. Nüüd on ta aga kuuldused ümber lükanud.

Skandaalne õukonnapaar prints Harry ja Meghan Markle kustutasid pretsedenditu lükkega oma poja sünnitunnistuselt hiljem viimase nime, vahendas tabloid Mirror eelmise nädala lõpul.

Pisikese Archie sünd sai registreeritud 2019. aasta maikuus. Juunis vahetati ema lahtris aga Rachel Meghan ära suurejoonelise tiitliga «tema kuninglik kõrgus Sussexi hertsoginna». Sünnitunnistusele jõudis parandus niisiis nädalaid hiljem, pärast tiitli saamist.

Sellist pretsedenditut lüket seletas meedia aga kui Kate'ile koha kätte näitamist. Viimase kõigi kolme lapse sünnitunnistusel on ema nimeks märgitud lihtsalt tiitliteta Kate Middleton. Niisiis väideti, et Meghan üritas tiitlitega teha lükke kuninglike paaride vahelises tülis.

Meghan ajab kuningakoja kaela

Esmaspäeval tegi Meghan aga teatavaks, et mingeid isiklikke tülisid selle muutuse taga ei olnud. Vastupidi - sünnitunnistuse muutmine oli kuningakoja enda survestatud. «See ei olnud algatatud ei Meghani, Sussexi hertsoginna ega Sussexi hertsogi poolt,» teatati avalduses.

Seda kinnitavat ka kuninglikud dokumendid. Vaid mõni kuu hiljem muutusid pinged aga nii hulluks, et Harry ja Meghan lahkusid kuningakojast. Sealt saati nad end enam oma kuninglike tiitlitega tutvustada ei või.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles