Hoiatus!

Järgnevad kujutised võivad olla häiriva sisuga. Kas soovid jätkata?
Jah Ei

VIDEO ⟩ Mitte nõrganärvilistele: ilukirurg näitab oma töö ilustamata reaalsust

Elu24
Copy
Patsiendid on enamasti ärkvel.
Patsiendid on enamasti ärkvel. Foto: Kuvatõmmis

Arst on oma TikTokis kuulsaks saanud sellega, et näitab, kuidas ta ärkvel patsientidele kõige uskumatumaid protseduure teeb.

Austraallasest ilukirurg tõmbab TikTokis miljonite tähelepanu sellega, et postitab oma tööst ilustamata kaadreid. Veri, nahk, rasv ja kõik muu mis sellega kaasneb, on doktor Daniel Aranovi videotelt halastamatult näha.

Mehel on praeguseks TikTokis juba üle 7 300 000 jälgija. Seal võib näha päris raskeid operatsioone, kus eemaldatakse inimeste kõhurasva, tõmmatakse silmalaugusid ja põsenahka pingule, süstitakse rasva rindadesse ja nii edasi.

Kõige sagemini näib korduvat aga veidi lihtsam protseduur: inimesed lasevad kõrvad endale peale lähemale tõmmata. Mõnel kliendil on sellega seoses tugevad kompleksid, nii hakkab ühel videol 17-aastane neiu tulemust nähes suisa nutma.

Tema videod on tõmmanud tähelepanu ka mujal sotsiaalmeedias. Näiteks avaldas Twitteris üks kasutaja üllatust, et paljud patsiendid pole üsna jõhkrate operatsioonide ajal isegi üldnarkoosi all.

«Miks ta ärkvel on?!» päriti ühe rasvaimu video kohta ning lisati humoorikalt: «Ta üritab teda pooleks lõigata.» See säuts on Twitteris juba 160 000 meeldimist kogunud. Mitmete sõnul ajab selline vaatepilt suisa südame pahaks.

Samuti oli paljud avaldanud üllatust, et naha kokku «traageldamiseks» kasutatakse klammerdajat. «Parim asi ärkvel inimese opereerimise juures on see, et ma saan temaga vestelda,» rõõmustas Aranov ühes videos. Järgmisel hetkel pidi patsient vastama, mis muusikat ta kuulata tahab, samas oli tal pooleli rasvaimu kaelast...

Vaata allpool videotest, millised protseduurid ilukirurgil võivad ette tulla!

@dr.danielaronov

See her results on my OnlyFans ? @drdanielaronov. @gfree131

♬ Snowman - Sia
@dr.danielaronov

The sound it makes though! (See ALL my surgeries on my Instagram ? @drdanielaronov)

♬ Shaxicula (Toxic x Love Shack x Dragula) - DJ Cummerbund
@dr.danielaronov

Reply to @urbasic.hijabi See her RESULTS at the END! (Watch her ENTIRE surgery on my Instagram stories ? @drdanielaronov)

♬ 2 Phút Hơn (KAIZ Remix) - Pháo
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles