RAJU STIILIMUUTUS ⟩ Sellist Ivo Linnat pole sa küll varem näinud!

Elu24
Copy
Ivo Linna ja Marlen Heldemeel.
Ivo Linna ja Marlen Heldemeel. Foto: Marleen Muhuste

Me oleme näinud teda kuulsas «Kaelakee hääle» sinises pintsakus, kikilipsuga ja triiksärgis, T-särgis ja kampsunis... kuid sellisena küll mitte! Kas Ivo Linnat on tabanud hiline keskeakriis?

Siiski mitte – legendaarne muusik on hoopis modelliks hakanud! «Võtsin osa ühest omanäolisest projektist, millesarnast mul varasemalt ei ole õnnestunud teha,» võttis legendaarne muusik Instagramis loo ise kokku.

Omapärased riided, mille Linna selga tõmbas, on pärit uuest tänavastiili ja klubikultuuri ühendavast kollektsioonist. «Lisaks minu välimuse veel ägedamaks muutmisele on see osutunud ka väga praktiliseks ja mugavaks,» märkis Linna.

Iff pole ainus kuulus nimi, kes uue kollektsiooniga seotud on: pisut loogilisema valikuna proovisid riideid ka räpparid Genka ja Villemdrillem, treener Marlen Heldemeel ja modell Sonya Christina Tomson.

Best Nights kollektsiooni modellid: Ivo Linna, Villemdrillem, Marlen Heldemeel, Genka ja Sonya Christina Tomson ees istumas.
Best Nights kollektsiooni modellid: Ivo Linna, Villemdrillem, Marlen Heldemeel, Genka ja Sonya Christina Tomson ees istumas. Foto: Marleen Muhuste
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles