Koroonavaludes vaevlev Rannamaja-Ada leidis ootamatust kohast leevendust

Elu24
Copy
Ada-Marie Nelke «Rannamaja: raju reede» sarja esitlusel.
Ada-Marie Nelke «Rannamaja: raju reede» sarja esitlusel. Foto: TV3

Suunamudija ja «Rannamaja» staar Ada-Marie Nelke sai täna hommikul kätte positiivse koroonatesti tulemuse. Naine andis Instagramis oma sümptomitest ülevaate ja jagas huvitavat nippi, kuidas enesetunnet parandada.

Laupäeval testimas käinud Ada avaldas pühapäeva lõunal Instagramis, et on nakatunud koroonaviirusega. «Aastal, mil keegi ei taha positiivne olla, ma olen positiivne,» kinnitas Ada Instagrami-lugudes oma diagnoosi.

Esimesed sümptomid ilmnesid reede õhtul ning juba päev hiljem käis Ada testimas. Praegu kurdab naine suurt väsimust, lihasevalusid, õhupuudust ja kerget köha. «Mu puusad ja alaselg valutavad niimoodi, et ma ei suuda paigal olla, aga samas olen nii väsinud, et ei suuda liigutada,» lisas ta.

Ada kinnitusel pole viirusest pääsu ka neil, kes rangelt ohutusnõudeid järgivad. «Jätke meelde, isegi maskikandjad ja tihedad käte pesijad nagu mina – kui koroona teid tahab, siis pääsu pole!» ütles tõsielustaar.

Oma haiguspäevi veedab Ada voodis nutitelefoni seltsis. Leevenduseks soovitas ta sulistada mõnusas kuumas vannis. Seda pole me veel kuulnud! «Vann teeb iga asja paremaks,» jagas Ada oma nippi.

Ada-Marie Nelke leevendab koroonasümptomeid kuumas vannis.
Ada-Marie Nelke leevendab koroonasümptomeid kuumas vannis. Foto: Kuvatõmmis Instagrami-lugudest
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles