ÜHE AJASTU LÕPP Roosa veteranmodell Frenchy Morgan tegi midagi sellist, mida fännid tulemas ei näinud

Elu24
Copy
Frenchy Morgan 2017. aastal.
Frenchy Morgan 2017. aastal. Foto: Scanpix/BuzzFoto.com

Prantsuse tõsielustaar ja veteranmodell Frenchy Morgan (45) tegi midagi enneolematut – aastaid vaid roosas ringi patseerinud naine tõmbas nüüd selga musta värvi riidehilbu!

45-aastane Morgan resideerub juba pikemat aega USAs. 

Kuulsaks sai ta tänu osalemisele erinevates VH1 tõsielusarjades «Rock of Love 2», «Rock of Love: Charm School» ja «I Love Money 2». Lisaks võis teda näha ka briti tõsielusarjas «Celebrity Big Brother». 

Frenchy Morgan ja Tiffani Madison Trumpile kaasa elamas. 2020. aasta, Los Angeles.
Frenchy Morgan ja Tiffani Madison Trumpile kaasa elamas. 2020. aasta, Los Angeles. Foto: Scanpix/PA Images

2020. aasta oktoobris ilmus Frenchy taas pildile ja näitas, et pole niisama nukuke, tema huvitub ka poliitikast! Nõnda võiski naist näha Trumpi toetamas, seljas omapärsed riidehilbud kirjaga «Trump 2020». VAATA PILTE SIIT!

Frenchy Morgan on teada-tuntud ka tänu sellele, et on aastaid truuks jäänud peamiselt vaid roosale värvile. Lisaks riietele, bikiinidele ja aksessuaaridele oli isegi Frenchy auto ühel hetkel roosa. VAATA PILTE SIIT!

Seda suurem oli üllatus, et värskel instapildil otsustas Frenchy poseerida hoopis musta värvi rinnahoidja väel. Kas tegu oli kõigest ühekordse vahejuhtumiga või tähistab see pilt ühe ajastu lõppu, seda näitab ainult aeg. 

Küll aga – kuna naine on meile aastate jooksul nii palju unustamatuid hetki pakkunud, oleks lausa patt neid mitte meelde tuletada. Vaata siit, kuidas Frenchy enam kaladele ei poseeri ja tõmbas nüüd trikoo selga keset tänavat.

Kes suudaks ka unustada kaadreid Malibu rannast, kui Frenchy ühe eriti raju fotosessiooni tarbeks riided täitsa seljast kooris. Vaata: Kuhu edasi? Roosal veteranmodellil on vist ideed otsas, sest kuidas muidu tema uut pildiseeriat seletada.

Ja lõpetuseks, kui arvad, et oled elus juba kõike näinud, siis suudab Frenchy ikka üllatada. Vaata ka: Bikiinid, mis ei varjagi midagi? Võib ka nii ehk veteranmodell lööb kehavõlud letti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles