Lauljatar Laura-Ly Uussaar võttis välismaa staaride pealt šnitti ning alustas mõne kuu eest OnlyFansi kontoga, kuhu ei postita mitte erootikat, vaid niisama eksklusiivseid pilte, mida mujalt ei näe.

«Olen 19-aastane laulja Eestist. Postitan pilte ja lahedaid videoid! Lihtsalt veel üks platvorm, kus ennast minu tegemistega kursis hoida,» seisab Laura-Ly OnlyFansi profiili tutvustuses.

Kuigi paljude eestlaste jaoks on OnlyFansi nimi sünonüümne erootika- või lausa pornosaitidega, pole selline sisu seal sugugi kohustuslik.

«Eesti OnlyFansi ristiema» Merylin Nau on rääkinud, et USAs on paljudel artistidel ja A-kategooria staaridel saidil konto, sest nad müüvad seal telgitagust sisu ja fotosessioone. «See on kõigest platvorm, seal võid müüa ja teha ükskõik mida. OnlyFansi ei pea kasutama intiimseteks piltideks või teenusteks,» selgitas Nau mullu sügisel Elu24-le antud intervjuus.

Nii on OnlyFansiga liitunud näiteks Grammy-võitja Cardi B, MTV sarjast «Teen Wolf» tuntud näitleja Tyler Posey ja Kylie Jenneri räpparist ekskallim Tyga. Nimekirja võib lisada ka Pärnumaa lauljatari Laura-Ly, kelle OnlyFansi kontolt leiab need pildid, mida ta mujale üles ei pane.

Kommentaarid
Copy