Kalvi-Kallega kiirkohtingul käinud jaapanlanna Yuri: mul ei ole šokki

Rasmus Rammo
, Reporter-toimetaja
Copy
Kalvi-Kalle ja Yuri TV3 «Duublis» kiirkohtingul.
Kalvi-Kalle ja Yuri TV3 «Duublis» kiirkohtingul. Foto: TV3

Eelmise nädala reedel TV3 eetris olnud «Duublis» läks tõsielustaar Kalvi-Kalle kiirkohtingule eesti keelt kõneleva jaapanlanna Yuriga. Piinlik saatelõik tekitas netikommentaatorite hulgas pahameelt, kuid nüüd andis saatejuht Taavi Libe olukorrale selgituse.

Yuri Shibahara kohtus tõsieluseriaalist «Prooviabielu» tuntust kogunud Kalvi-Kalle Kruusamäega möödunud nädala reedel, kui «Duubel» korraldas Kalvi-Kallele pimekohtingu.

Korduvalt kriminaalkorras karistatud Kalvi-Kalle käis tele-eetris kiirkohtingul kolme neiuga, kellest üks oli jaapanlanna Yuri. «Duubli» Facebooki leheküljele postitatud videost tekkis aga suur furoor.

«OMG, tüdrukutele saadetakse kaela mingi kriminaal, joodik. Lihtsalt ulme. Kus on korraldajate mõistus? Kas tõesti normaalseid mehi võtta pole, kui nii, siis tuleks jätta selline asi korraldamata. Õudne minu arvates...» seisab ühes populaarseimas kommentaaris.

«Haige... Tüdruk oli tore ja viisakas ja üldse, rääkis eesti keeles suht normaalselt. Mees oli nagu mingi vana päss, kes vist arvab, et on mingi saak...» mõtiskles teine kommentaator.

Kriitikast ei pääsenud ka saatelõigu sisse juhatanud Taavi Libe, kelle kohta kirjutati: «Selline ongi TV3 tase peale seda, kui sinna asus tööle keegi Libe.»

Endine raadiohääl Taavi Libe selgitas, et ettevõtmise eesmärk oligi matkida olukorda, mis kiirkohtingul võib ette tulla: inimesed ei kliki ja tunnevad end kohatult. «Seda kõike äraspidiselt ja võimendatult, mis meelelahutuslikule formaadile kohane,» täpsustas Libe.

Libe sõnul kutsuti saatesse just Kalvi-Kalle, kuna ta on «TV3 vaatajatele tuttav ja kindel valik». Mehe matslikust käitumisest hoolimata ütles Libe, et osalejad lahkusid saatest rõõmsalt.

Seda kinnitas eilses «Duublis» ka Yuri, keda saatejuhtide korraldatud kohting verest välja ei viinud. «Ma arvan, et meil on erinevad kultuurid, mul ei ole šokki,» ütles jaapanlanna. Kalvi-Kallega sušist ja raamenist jutustanud Yuri avab pühapäeval Tallinnas oma Jaapani restorani.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles