Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Keenias eluohtlikku olukorda sattunud Kertu Jukkum: millal me küll koju saame, ei tea keegi

Copy
Kertu Jukkum Keenias.
Kertu Jukkum Keenias. Foto: Instagram

Maailmarändurist telenägu Kertu Jukkum (36) elas eile Keenias üle tõsise ehmatuse, kui tema turismipaat ookeanil ümber lüks. Nüüd avaldas Jukkum, et ei saa Keeniast niisama tulema.

Kertu Jukkum avaldas Instagrami-lugude vahendusel, et tal tuleb Keeniasse plaanitust kauemaks jääda. «Aga millal me küll koju saame, ei tea keegi. Teised eestlased said koroonatestita lennukile, meie ei saanud lennujaamagi. Jäime lennust maha!» kirjutas ta.

Kertu Jukkumil tuleb Keeniasse plaanitust kauemaks jääda.
Kertu Jukkumil tuleb Keeniasse plaanitust kauemaks jääda. Foto: Instagram.com/kertujukkum

«Olgugi, et kodumaal ei nõuta koroonatesti ja teised pääsesid lennule, siis meid ilma testita minema ei lastud. Täna lähme testi tegema ja kui me negatiivset testitulemust ei saa, jääme Keeniasse,» lisas ta.

Elu24 kirjutas varasemalt, kuidas Jukkum elas Keenias läbi tõsise õnnetuse. Nimelt läks naine koos turismirühmaga väikese laevaga India ookeanile delfiiniparvesid vaatama. Jukkum kirjutas Instagramis, et hai tõttu neid ujuma ei lubatud.

Lõbusõit sai aga ootamatu lõpu, kui kümne inimesega paat läks teadmata põhjusel ümber. Jukkumi telefon jäi kogu õnnetuse ajaks filmima. Loe rohkem SIIT!

«Täna lähme testi tegema ja kui me negatiivset testitulemust ei saa, jääme Keeniasse,» teatas Jukkum Instagrami-lugude vahendusel.
«Täna lähme testi tegema ja kui me negatiivset testitulemust ei saa, jääme Keeniasse,» teatas Jukkum Instagrami-lugude vahendusel. Foto: Instagram.com/kertujukkum
Tagasi üles