VIDEO ⟩ Elvis Presley hing uitab endiselt surmakohas ringi

Elu24
Copy
Elvis Presley.
Elvis Presley. Foto: GP/MPI/Capital Pictures/GP/MPI/Capital Pictures/Scanpix

Elvis Presley lahkus meie seast 42-aastaselt, 16. augustil, aastal 1977. Mees veetis oma viimased päevad kodus Gracelandis, kus ta ülemise korruse vannitoas hinge heitis. 

Expressi andmetel jäid majasse elama veel tema perekonnaliikmed, nende seas nõbu Billy Smith, kelle sõnul mees senini ülemise korruse tubasid väisab. Nüüdseks on aga mees kodukandist Gracelandist lahkunud. 

Youtube´i postitatud videos vastatakse fännide küsimustele, üheks neist «Kas sa oled tundnud tema kohalolekut Gracelandis?». «Tundsin. Muideks oli see üks põhjustest, miks ma sealt lahkusin,» tunnistab mees, kellel Rock´n´rolli kuninga kodus kõhedaks läks. 

«Asi jõudis nii kaugele, et magama minnes, varahommikul, kuulsin ma teda mind kutsumas,» jutustab Smith, kes puutus kõige kõhedamate hetkedega kokku ülemise korruse akende juures. «Ma vaatasin alati ta kontori akende poole, sest mul oli tunne, nagu ta kutsuks mind ja vaataks sellest aknast välja,» meenutab nõbu. 

Mee tundis, et peab Gracelandist kiiremas korra lahkuma, kui Elvise haud kodukanti maeti. Elvis maeti 18. augustil, 1977, oma ema Gladyse kõrvale. Elvise haud toodi koos emaga Gracelandi peale seda, kui vargad üritasid mehe surnukeha varastada. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles