SÜNGE BIMBO ⟩ Naine, kellel ei saa augustamisest küllalt

Elu24
Copy
Kuvatõmmis videost. Aydin Mod.
Kuvatõmmis videost. Aydin Mod. Foto: Youtube/ Hooked on the look

Roomast, Itaaliast päris Aydin Mod (19) pürgib oma välimusega ekstreemsustesse. Naine avastas augustamise ja tätoveerimise enda jaoks juba verinoores eas. Nüüdseks kaunistavad naise keha 20 kulinat erinevatel kehaosadel. 

Esimesed needid ja tätoveeringud lasi Aydin Mod oma kehale teha vaid 11-aastaselt. Peale seda on saanud sellest naise jaoks sõltuvus, kirjutab Daily Star. Naise sõnul on tal lisaks praegustele kaunistustele plaanis lasta oma rindu ja tagumikku suurendada. 

Kõige eksteermsemate muudatustena jääb naist nähes silma kaheks lõigatud keel ja mustaks tätoveeritud silmavalged. Naine on lasknud lisaks eelmainitule paigaldada ka häbememokkade implantaadid. 

Kõik sai alguse, kui tüdruk hakkas oma magamistoas neete tegema. 8 aastat hiljem on naise soovid aga hoopiski ekstreemsemad. Daily Star andmetel on naine pannud enda muutmise tarvis magama suisa 5000 dollarit. Sellistes mõõtmetes motiveeris teda asja käsile võtma vampiirnaine Mar a Jos Cristerna.

«Mul ei olegi lõppeesmärki, sest ma ei usu, et ma enda muutmise nii pea lõpetan,» kirjutab naine, kes tahab lasta paigaldada omale metallhambad, tätoveerida kogu oma keha ja teha veel neete. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles