VIDEO Andrei Zevakini konto häkiti, juutuuber selgitab asjaolusid

Elu24
Copy
EMA 2021. Andrei Zevakin.
EMA 2021. Andrei Zevakin. Foto: Erlend Štaub / Jüri Kartul / Kairi Killing

Paar päeva tagasi märkasid Andrei Zevakini jälgijad, et sisulooja kontol on toimumas midagi kahtlast. Mees selgitab täpsemalt häkkimise tagamaid oma Youtube kanalil.  

«Kuskil kaks päev tagasi oli mu kontol üks kahtlane livestream,» räägib mees, kes ise parasjagu juuksuritoolis end ilusaks teha lasi. Üks Andrei Zevakini jälgijatest teavitas meest, et tema kanalil jookseb ütlemata veider live. 

Juutuuber räägib, et ta telefon läks täiesti punaseks, sest kõik hakkasid uurima, «Mis toimub?». Mehe sõnul räägiti kõnealuses otseülekandes krüptoinvesteerimisest. «Reaktsioonivideotest krüptoinvesteerimiseni,» naerab Zevakin. Mehe sõnul polnud tal mingisugust infot selle kohta, et ta kontosid häkkida üritatakse.

Hetk hiljem avastas mees, et lisaks Youtube´ile oli häkitud ka ta Instagram. Mis kõige hullem, häkkeril õnnestus ära kustutada kõik sisulooja videod. Mehe sõnul üritas ta end kiirelt koguda ja lahenduse välja mõelda, muutes kiiremas korras ära oma kontode paroolid ja kontakteerudes Youtube´i kasutajatoega. Vaata täpsemalt SIIT

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles