UUED MEEMID Kim Kardashian demonstreerib taas oma inetut nutunägu

Elu24
Copy
Kuvatõmmis videost. Kim Kardashian.
Kuvatõmmis videost. Kim Kardashian. Foto: Instagram/ Kim Kardashian

Pea 10 aastat tagasi sai populaarseks meem «Keeping Up With The Kardashians» episoodist, milles Kim Kardashian end hingetuks nuttis. Perekond on olnud teleekraanidel juba aastaid, muutes Kimi meemikollektsiooni päris rikkalikuks. 

Kõnealune meem oli kuvatõmmis teise hooaja 8. episoodist, kus tõsielustaar Kim Kardashian nutab raha raiskamise pärast. Peale seda on suured fännid hakanud usinalt episoodidest meeme vorpima. Eriti menukad on muidugi staari nutumeemid. 

Kuvatõmmis videost.
Kuvatõmmis videost. Foto: Youtube/ FunTrolly

Kardashiani ja Jennerid tõmbasid aga eile kokku oma viimase episoodi, milles võib Kimi näha järjekordselt pisaraid valamas, kuid nüüd juba muudel põhjustel. Episoodi treilerist Nimelt valas naine pisaraid, kui Kimi ema Kris Jenner võttemeeskonda teavitas, et see jääb viimaseks episoodiks. 

«Ma ei jätaks teid ilma nende koledat nutunägudeta meie viimases 20. hooajal,» kirjutab naine Instagramis, andes teada, et hooaeg esilinastub 18. märtsil E! Entertainmentis. 

«Keeping Up With The Kardashian» on jooksnud teleekraanidel juba aastast 2007. See aasta möödub võtete alustamisest 14 aastat, mis puhul on otsustanud pere oma igapäevaelu kajastamise lõpetada. Mis põhjustel täpsemalt sari katki jäetakse, selgub märtsis. 

Sarjas teevad kaasa Kim, Kourtney, Khloe, Rob, Kendall, Kylie ja vanemad Caitlyn ja Kris Jenner. Perekond on senini teeninud sarja pealt päris korraliku kopika, kuid paistab, et karjäärid on paisunud nii suureks, et sarjal enam kuulsuste elus kohta pole. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles