AMEERIKA UNISTUS ⟩ Briti Marilyn Monroe ajab oma välimusega suurt raha kokku

Elu24
Copy
Kuvatõmmis videost.
Kuvatõmmis videost. Foto: Youtube/ Jasmine Chiswell/Why I Talk This Way

Jasmine Chiswell näeb välja ütlemata sarnane iluikoon ja näitleja Marilyn Monroega. Naine on selle oma kasuks pööranud ja teeb tänu oma välimusele sotsiaalmeedias suurt karjääri. 

Šotimaal Glasgow lähistel sündinud noor Jasmine Chiswell jättis maaelu ja kolis Hollywoodi, et nautida elu magusamat poolt. Naine mitte ei sarnane vaid Marilyn Monrole, vaid ta ka elab kadunud moeikooni kunagises kodus Runyon Canyonis, mille väärtus on kaks miljonit dollarit. Naisele on alati meeldinud kõik kallis, särav ja glamuurne, kirjutab Daily Star. 

«Ma tahtsin õppida meditsiini ja ma olin täpselt seda tegemas,» räägib naine, kelle plaanid lõi sassi vanemate lahutus ja läbikukutud eksamid. Chiswell võttis vaba aasta ja otsustas seejärel hoopiski sarnaselt Monroele näitlemisega tegelema hakata.

Esimesed näitlejarollid sai kaunitar tutvuste kaudu, tehes taustanäitlejana kaasa nii reklaamides, kui ka väiksemates BBC lastesarjade rollides.

Monroe libateisik asus ülikoolis õppima meediat ja hiljem pakuti Chiswellile võimalust alustada õpinguid New Yorgi Filmiakadeemia Instituudis. Naise karjäär sai aga eriti suure hoo sisse Los Angeleses, kus märgati ta sarnasust filmistaarile lausa tänavatel. Nüüd teenib naine tiktokkidega korraliku kopika ja teeb sotsiaalmeediat oma põhitööna, kirjutab Daily Star. Naisel on Tiktokis ligi 10 miljonit jälgijat, kes naise tegemistel silma peal hoiavad. 

@jasminechiswell

Might Delete Later...?

♬ make me like you - sam ?

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles