TEDA MÄLETATE? ⟩ Kaheksa last korraga sünnitanud naise võsukesed 12 aastat hiljem

Elu24
Copy
Nadya Suleman.
Nadya Suleman. Foto: Dave Allocca/AP/Scanpix

Nadya Suleman tõi 2009. aasta jaanuaris ilmale kaheksa last. Sündmus pälvis suurt meediatähelepanu, kuna naine oli üks esimesi, kes nii palju lapsi korraga sünnitas. Enne laste sündi ootas ema kodus juba kuus last.

Naist hakati kutsuma meedias Octomomiks. Ladinakeeles tähendab «octo» kaheksat. Laste sünnipäeva puhul postitas 14 lapse ema Instagrami pildi oma võsukestest, kel kõigil seljas erinevad pidžaamadPildil poseerivad Noah, Maliyah, Isaiah, Nariyah, Jeremiah, Jonah, Josiah ja Makai.

«Head 12. sünnipäeva kaheksale kõige lahkemale, hoolivamale ja lugupidavamale lapsele, keda ma tean. Teie kaastunne kõigi elusolendite vastu ja teiste alandlik abistamine on armastuse definitsioon. Te täidate mu südame ja olete meie elu ohtralt õnnistanud,» jagab naine südantsoojendavat sõnumit.

Emasse ei ole aga alati nii soojalt suhtutud. Paljud ei mõista, miks on vaja saada nii palju lapsi ja üle oma võimete elada. In Touch Weeklyle antud intervjuus avaldas naine, mis ta õelatest kommentaaridest arvab. «Keegi ei vaja lapsi. Ma ei kavatsenud saada kaheksat last korraga, kuigi jah, ma soovisin suurt peret», tunnistab naine.

Nadya Suleman lastega.
Nadya Suleman lastega. Foto: MAVRIXONLINE.COM/MAVRIXONLINE.COM/Scanpix

Nadya lapsed sündisid kehavälisele viljastamise tagajärjel, mispuhul on mitmikute sünd väga tõenäoline. Dr. Michael Kamrava kandis naise emakasse 12 embrüot, mille tulemusena sündiski Nadyale kaheksa last, kirjutab The New York Times.  Naine tunnistas, et ei uskunud arsti ja arvas, et saab kaks last.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles