MODELLIDEBÜÜT ⟩ Filmistaar Demi Moore vahetas elukutset, sest filmimaailm on pausil

Elu24
Copy
Demi Moore Pariisi moenädalal 27. jaanuaril.
Demi Moore Pariisi moenädalal 27. jaanuaril. Foto: STEPHANE DE SAKUTIN/AFP/Scanpix

Ameerika filminäitleja Demi Moore (58) kõndis eile filmistuudiote asemel hoopiski Fendi kevad-suvise 2021 kollektsiooni moelaval. 

Demi Moore kannab fotodel õlgadelt langevat mustas siidist komplekti, silmapaistvalt pikki kõrvarõngaid ja musta kotikest. See oli naise lavadebüüt ja pikaaegne nooruspõlve unistus, mis nüüd täidetud sai. Samal laval astusid ülesse ka mitmed teised moemaailma suured nimed, nagu Bella Hadid, Cara Delevigne, Kate Moss ja Naomi Campbell. 

Demi Moore Pariisi moenädalal 27. jaanuaril. 
Demi Moore Pariisi moenädalal 27. jaanuaril. Foto: STEPHANE DE SAKUTIN/AFP/Scanpix

Modelihakatisest näitlejatar avas Fendi sõu Pariisi moenädalal, mida viiruse leviku tõttu kantakse üle veebis. Moenädalal esitavad oma kollektsioone mitmed maailmakuulsad disainerid, nagu näiteks Louis Vuitton ja Rick Owens, kellega andis üheskoos moekollektsiooni välja ka Eesti päritolu räppar Tommy Cash. 

Demi Moore Pariisi moenädalal 27. jaanuaril. 
Demi Moore Pariisi moenädalal 27. jaanuaril. Foto: STEPHANE DE SAKUTIN/AFP

Demi viimaseks filmirolliks oli ka praegu kinodes jooksev «Laululind» (2020), milles naine mängib matriarh Piper Griffinit. IMDb andmetel on näitlejataril soojas ka film «Palun Kallis Palun». Näitleja suurimad filmirollid filmides «Kummitus» (1990) ja «Paar head meest» (1992) jäid 90ndatesse, kuid naine on napsanud rolle ka uuel kümnendil. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles