VÄGEV SÕUMATŠ TULEKUL Kas suure suuga juutuuber lüüakse poksiringis lõpuks uppi?

Elu24
Copy
Juutuuber, kes arvab, et  on poksilõvi: Jake Paul tähistas eelmisel 17.jaanuaril oma 24. sünnipäeva.
Juutuuber, kes arvab, et on poksilõvi: Jake Paul tähistas eelmisel 17.jaanuaril oma 24. sünnipäeva. Foto: SETH BROWARNIK/Seth Browarnik/InStar/Cover Images/Scanpix

Juutuuber Jake Paul kohtub poksiringis endise vabavõitleja Ben Askreniga. Matš leiab aset käesoleva aasta aprillis.

Viitmati lõi Paul poksiringis nokauti endise NBA-tähe Nate Robinsoni.

Nüüd on poksimaailm jällegi saamas ühe sõu-matši võrra rikkamaks. Ameeriklasest Youtube`i superstaar Jake Paul paneb nahkkindad kätte ja kohtub UFC-sarjaski võidelnud võitluskunstniku Ben Askeriga 17. aprillil.

Mõlemad mehed on matši toimumist kinnitanud.  Asker andis asjast teada teisipäeval oma Instagramikontol.

Paulil on Youtube`is üle 20 miljoni jälgija. Tänaseks on mees pidanud kaks profimatši ja mõlemad kohtumised võitnud. Viimati lõi ta mullu novembris Los Angeleses põrandale endise korvpallitähe Nate Robinsoni. Nende vaheline kohtumine oli soojendusmatšiks Mike Tysoni tagasitulekulahingule Roy Jones juuniori vastu. 

Pauli ja Robinsoni vaheline kohtumine oli kõike muud, kui kõrgtasemel poks. Paul on siiski pisut kauem poksimist harrastanud, kui Robinson. Näis, et Robinson on ringi  lihtsalt tõugatud ning mehel polnud õrna aimugi , mida poksiringis teha või kuidas olla, kui nahkkindad käes on. Lõpptulemuseks oli totaalne ja julm nokaut.

Nokauti näeb siit, videos alates 1.57:

Miks Paul tahab poksiringi kutsuda just Askreni? Põhjus on tõenäoliselt selles, et 36-aastane Askren oli üks läbi aegade kehvemaid püstivõitlejaid, keda UFC-s nähtud. Maadluses on ta kõva vend, aga poksis nõrguke.

Sellest hoolimata sai Askren profikarjääri jooksul 19 võitu ning ainult kaks kaotust.

Ben Askren pole Jake Paulile mingi naljavastane.
Ben Askren pole Jake Paulile mingi naljavastane. Foto: John Locher/AP

Vabavõitleja on eelseisva matši favoriit, selles pole kahtlustki. Paulil on selja taga kooliaegne maadlustrenn ning kaks aastat poksi harrastaja tasemel. 

Poksilegend Mike Tyson kiitis aga Pauli pärast seda, kui juutuuber oli kossuässa selili löönud.

«Ego küll ei taha, aga midagi pole parata. Need Youtube`i-kärsad aitavad poksi kõvasti. Poks on neile tänu võlgu. Juutuuberid annavad poksile uue hingamise,» sõnas Tyson ESPNile.

Paul on muuhulgas poksima kutsunud ka Conor McGregorit

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles