Teleintervjuud andnud inglanna unustas riiulile asja, mille võinuks sahtlisse pista

Elu24
Copy
Teleintervjuud andnud inglanna unustas riiulile asja, mille võinuks sahtlisse pista.
Teleintervjuud andnud inglanna unustas riiulile asja, mille võinuks sahtlisse pista. Foto: Kuvatõmmis videost.

Internetis levib kulutulena ekraanipilt BBC Wales Today uudistesaatest, kus oli külas koroonaviiruse tõttu töö kaotanud naine. Olgugi, et teema on oluline, röövis vaatajate tähelepanu hoopis ese, mis ilutses vestlusega videopildis liitunud naise taustal. 

Samal ajal kui naine nimega Yvette Amos rääkis isikliku kogemuse põhjal, kuidas on koroonapandeemia ajal tööst ilma jääda, röövis vaatajate tähelepanu hoopis taustal oleva riiuli peal seisev sekslelu. Otse raamatute ja lauamängude kõrval võis nimelt märgata dildot. 

Kuvatõmmist kõnealusest vaatepildist jagas Twitteris ajakirjanik Grant Tucker, kes säutsus: «Tõenäoliselt tänase BBC Walesi kõige meeldejäävama taustaga külaline. Enne eetrisse minekut kontrollige alati oma riiuleid».

Foto: Kuvatõmmis videost.

Twitteri kasutajad pidasid vaatepilti äärmiselt lõbusaks. Pilt hakkas kulutulena levima, seda on jagatud paljudel erinevatel sotsiaalmeediaplatvormidel.

Ennast Amosi sõbraks nimetav Elisha kirjutas Twitteris: «Tegemist on minu vana sõbraga, ta on muretu hipi. Tal silm ka ei pilgu seetõttu, et ta viraalseks on läinud.»

Sugugi mitte kõik ei usu, et tegemist oli piinliku apsakaga. Mõned usuvad, et naise sõbrad või sugulased otsustasid nalja teha ja panid selle sinna vahetult enne Amosi eetrisse minekut. Leidub aga ka neid, kes arvavad, et hoopis tema ise oli see, kes meelega sekslelu taustale asetas. «See oligi tema plaan. Miks muidu on kaamera niimoodi paigaldatud, et suurem osa ruumist peale jääks?»

Kui kiiresti sina taustal olevat sekslelu märkaksid? Vaata videot!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles