GALERII Tõsielustaari vallatud puhkusepildid panid inimesed küsima: kas sa valetad?

Elu24
Copy

Teleseriaalis «The Bachelor» osalenud Sarah Trott on tolmu üles keerutanud oma seksikate puhkusepiltidega. Ehkki osade Trouti puhkusepiltide peale kukub suu ammuli vaid nendel toimuva tõttu, on tegelikult piltidega seonduv koer maetud hoopiski mujale. 

Hoolikad sotsiaalmeedia detektiivid täheldasid, et pildid on tehtud vahetult enne tõsielusaate filmimise alustamist ning et tõsielusaates osaleja oli nii enne kui ka pärsat saadet koos härraga, kelle nimi on Ben Dorman ehk DJ Bijou. Miks see aga oluline on? Seepärast, et «The Bachelor» saateformaat kujutab endast järgmist: saates osaleb üks vallaline mees, kelle südame pärast kümned naised võitlevad. Seetõttu seadsid fännid naise saates osalemise siiruse kahtluse alla.

Pildid kuumast reisist on tehtud Mehhikos paar kuud enne sarja filmimist ning ehkki Sarah postitas enda sotsiaalmeediasse pildi endast üksinda, siis teistelt avalikustatud piltidelt on näha naist samas ujumiskostüümis ning eelduslikult samal reisil koos DJ Bijouga, vahendab The Sun.

Anonüümseks jäänud paari lähikondlase sõnul olidki Sarah ja DJ Bijou koos nii enne kui ka pärast saate filmimist ning Sarah kandideeris saatesse, mille eesmärk on leida elu suurim armastus, ise suhtes olles. 

Põhjus, miks paarike üritab oma suhet varjata isegi reisil koos olles, seisneb «The Bachelori» sarjas. Nimelt kardab paar negatiivset vastukaja oma suhtele sarja fännidelt. 

Vaata galeriist, kuidas Sarah enda «salajase peikaga» ägedalt aega veetis. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles