EHMATUS! ⟩ Anita Sibul sattus lennujaamas koroonatesti tõttu sekeldustesse

Elu24
Copy
Anita Sibul basseini ääres jutustamas.
Anita Sibul basseini ääres jutustamas. Foto: Kuvatõmmis Instagramist.

Suunamudija Anita Sibul on õige pea naasmas luksuslikust kuurotist Maldiividel. Sinna sõites oleks naine aga peaaegu lennult maha jäänud vaid ühe unustusse jäetud detaili pärast, avalikustab Anita oma Instagrami storys.

Nimelt peab Anita Sibula sõnul olema lennukile saamiseks märgitud koroonatesti tulemusele kolm tähte PCR (Polymerase chain reaction), ilma milleta reisijat lennukile ei lubata. Kuna seda aga seal märgitud polnud, siis suunamudijat lennukile ei lastud. PCR-testi läbi viimiseks võetakse proov inimese ninaneelust. Synlab andmetel võimaldab PCR meetod määrata viiruse RNA ja võimaldab avastada viiruse olemasolu juba varajases staadiumis. 

Suurest paanikast, et kauaoodatud reis ära jääb, nuttis Anita vahet-pidamata. «Mu sõbrad hakkasid juba hotelle tühistama, aga ma olin nagu ei, see ei saa olla reaalne,» meenutab sisulooja lennujaamas toimuvat. Viimases hädas helistas Anita läbi kõikvõimalikke Eesti kliinikuid ja ministeeriumeid, et kriitilises olukorras kuskilt abi saada. Telefonist kõlasid vastu aga vaid eitavad vastused. 

Viimane number, millele naine helistas, sai aga aidata. «Vaata oma emaili,» sai Anita rõõmustava uudise, millega 2 tundi kestnud tsirkus naise sõnul läbi sai. Check-in oli just sulgemas, kui valgus tunneli lõpust paistis. «Ma jooksin väravate juurde, palusin neil mitte väravaid sulgeda. Nad lasid mu lennukile ja ma sain väiksed joogid teha,» kirjutab Anita oma Instagramis. Lõpp hea, kõik hea. 

«Ma olen tänulik isegi selle ebameeldiva kogemuse üle!», tõdeb sisulooja, kes teadis südames, et ta läheb sellele reisile ja et mitte minek ei ole variant. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles