SUPERFINAAL KÄIB ⟩ Nublu, Trad.Attack! või AG - kes neist võidab rahvahääletuse ja on aasta artist!

Elu24
Copy
Rahvahääletusega selgunud aasta artisti esikolmik: Sandra Vabarna (Trad.Attack!), Nublu ja AG.
Rahvahääletusega selgunud aasta artisti esikolmik: Sandra Vabarna (Trad.Attack!), Nublu ja AG. Foto: Marko Saarm, Sille Annuk, Erakogu (Silver Orissaar)

Kätte on jõudnud kaua oodatud hetk, mil on selgunud kolm enim rahvahääli saanud artisti, kelle seast tuleb taas oma lemmik valida. 

Aasta artisti rahvahääletusel on suurima rahva poolehoiu võitnud kolm artisti. See aasta hääletas üle 13 000 inimese, kes valisid oma lemmiku 250 andeka Eesti artisti seast. 

Enim hääli kogusid Nublu, Trad.Attack! ja AG. Tulemused on peale finalistide selgumist nullitud ja nüüd saavad muusikasõbrad taas ühele kolmest artistist hääle anda. 

Rahvahääletus avatakse veebikeskkonnas Elu24 täna kell 12.00. Hääli saab anda seni, kuni 28. jaanuaril kuulutatakse muusikaauhindade gala otsesaates võitjad välja. 

Eesti Muusikaauhinnad 2021 on teleekraanidel Kanal 2s homme, neljapäeval, 28. jaanuaril kell 20.00. Eesti muusikamaailma ihaldatumaid auhindu jagatakse kokku 19 kategoorias ning galal esineb mitu Eesti artisti, nagu 5MIINUST, NOËP, Anett, Pitsa, Nublu, Miljardid ning Terminaator.

Telesaadet juhivad armastatud lauljad Kaire Vilgats ja Dagmar Oja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles