SÜÜDISTUS Trumpi nõuandja olevat internetti postitanud oma alaealise tütre alastifoto

Elu24
Copy
Claudia tõmbas täna skandaalile pidurit.
Claudia tõmbas täna skandaalile pidurit. Foto: Kuvatõmmis

Poliitikust ema ja TikToki-kuulsusest tütre vaheline tüli läks täiesti käest ära, vahendab Daily Mail. Nüüd tõmbas tütar aga interneti haaranud skandaalile järsult pidurit: nähtavasti oli tegemist fabrikatsiooniga.

Eelmise USA presidendi Donald Trumpi nõuandjana töötanud Kellyanne Conway langes tõsise süüdistuse alla. Juba varem on tema tütart TikTokis jälginud inimesed näinud mitmeid kaadreid, mille järgi läheb ema oma sõimamise ning alandamisega sageli üle piiri.

Eile jagas Claudia Conway aga, et tema fännid olid neiut teavitanud šokeerivast avastusest Kellyanne'i sotsiaalmeedias. Nimelt olevat ema postitanud Twitteri fleetidesse (isekustuvad postitused) pildi 16-aastase tütre alastifoto, mille oli saanud viimase telefonist.

Claudia jagas juba 15-aastasena videosid sellest, kuidas ema teda sõimas ning mõnitas, «hüsteerikuks» nimetas ja asjadega loopis. Seepärast võtsid mõnedki süüdistust tõsiselt ja internetis paisus tohutu skandaal. Spekuleeriti, et ema «postitas omaenda alaealise tütre alastipildi, et tõestada, kuidas tema tütar on kontrolli alt väljas ja metsik».

Sotsiaalmeedia väljendas ka Claudia täielikku ahastust. «Mida mu ema postitas?» päris ta fännidelt. «See ei saa olla mu elu,» kirjutas ta ja tegi ka vihje elust lahkumisele. Kui süüdistus vastaks tõele, oleks tegemist kriminaaljuhtumiga, kuna see tähendaks, et ema levitas lapspornot.

Claudia tõmbab tagasi

Täna võttis Claudia aga oma viimased videod maha ning tegi ootamatu avalduse. «Ma teen [internetist] pausi, sest sotsiaalmeedia on üks tõeliselt sünge koht,» teatas neiu. Ta ei andnud selget selgitust alastipildi süüdistuse kohta, kuid kinnitas, et ema ei lahendaks koduseid probleeme eales sellisel viisil avalikkuse ees.

«Kui ma eile seda postitust nägin, olin äärmiselt uudisest häiritud ja käitusin mõtlematult,» selgitas neiu. «Palun tehke mulle teene ja lõpetage selle levitamine,» pani ta inimestele ka südamele. Pole selge, kas tegemist oli valesüüdistusega. Ühtegi tõendavat pilti aga alles pole ja Claudia sõnavõtt viitab samuti sellele.

Claudia sõnul kahjustab skandaal teda ning ta peret rohkem, kui midagi head teeb. Sellest hoolimata levib süüdistus hetkel Twitteris kulutulena, kusjuures Kellyanne'i tahetakse kohtupinki ja vanglasse saata ning kõlavad ka muud ähvardused.

@claudiamconway

this is all from me. i shouldn’t have made this all public. i’m sorry.

♬ original sound - claudia conway
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles