VÕLTSINTERVJUUD Kuulus Netflixi näitlejatar Lili Reinhart on kimpus jäljendajatega

Elu24
Copy
Lili Reinhart.
Lili Reinhart. Foto: Kay Blake/ZUMAPRESS.com/Scanpix

Netflixi noortesarjas «Riverdale» meeletu kuuluse osaks saanud Lili Reinhart (24) on hädas fännidega, kes esinevad tema nime all, et intervjuusid meediaväljaannetele pähe määrida. 

Reedel, 22. jaanuaril, vabandas Seventeen Magazine näitlejatari ees, et suure eksitusena sai avaldatud intervjuu, mille ei andnudki Lili Reinhart, vaid hoopis keegi, kes näitlejatarina esineda soovis. Naisel on Instagramis suisa 26 miljonit jälgijat, kellest üks fänn on otsustanud asja järgmisele tasemele viia.

«Me soovime vabandada Lili ja tema fännide ees selle kahetsusväärse juhtumi pärast,» vabandab väljaanne, võttes täieliku vastutuse ja lubades edaspidi olla faktikontrollis hoolikamad, et taolised olukorrad ei korduks. 

«Mingil hullumeelsel põhjusel üritab keegi Seventeeni intervjuus minuna esineda. Mitte midagi kohatut ei öeldud, aga need ei olnud minu sõnad ja ma pidasin oluliseks seda üle öelda,» kirjutab Reinhart oma Instagramis. 

Reinhart on kaasa teinud ka komöödiafilmis «Askeldajad» (2019) ja romantilises draamafilmis «Keemilised südamed» (2020).

Kuvatõmmis Instagramist.
Kuvatõmmis Instagramist. Foto: Instagram/ Lili Reinhart

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles