Putin tegi esimest korda Musta mere äärse megavalduse kohta suu lahti (3)

Inna-Katrin Hein
Copy
Venemaa president Vladimir Putin kohtus 25. jaanuaril oma Zavidovo residentsis video vahendusel üliõpilastega ja eitas, et talle kuulub Musta mere ääres villa
Venemaa president Vladimir Putin kohtus 25. jaanuaril oma Zavidovo residentsis video vahendusel üliõpilastega ja eitas, et talle kuulub Musta mere ääres villa Foto: SPUTNIK/VIA REUTERS/Scanpix

Venemaa president Vladimir Putin kommenteeris esimest korda opositsiooniliidri Aleksei Navalnõi süüdistust, et talle kuulub Musta mere äärses Gelendžikis suur luksuslik valdus.

Putin sõnas 25. jaanuaril üliõpilastega video vahendusel oma Moskva lähedasest Zavidovo residentsist vesteldes, et see ei vasta tõele ning sealne maja koos maaga ei kuulu talle ega ka mitte ühelegi tema pereliikmele, teatab reuters.com.

Venemaa president lisas, et villa on opositsiooni poolt rahva ajupesu käigus talle kaela määritud. Ta jätkas, et tal ei ole aega Navalnõi pikka videot vaadata, kuid ta nõunikud näitasid talle katkendeid ja ta võib käsi südamel öelda, et neis näidatu ei kuulu talle. 

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles