LUGEJA KÜSIB ⟩ Kas Argo Aderi abikaasa on koos lastega mehest lahku kolinud?

Elu24
Copy
Argo Aderja Maarja Kerner-Ader.
Argo Aderja Maarja Kerner-Ader. Foto: Kuvatõmmis Instagramist

Kulturisti Argo Aderi abikaasa Maarja Kerner-Ader jagas möödunud nädalal sotsiaalmeedias, et veetis uues kodus esimese hommiku. Elu24 lugejal tekkis aga üht Maarja lauset lugedes küsimus, kas kulturisti abikaasa on koos lastega mehest lahku kolinud. Maarja kinnitas Elu24-le, et uude majja koliti ikka kogu perega.

Argo Aderi abikaasa Maarja Kerner-Ader jagas nädalavahetusel Instagrami lugudes kahte postitust, mis viitasid sellele, et ta on kolinud uude majja.

«Esimene hommik uues kodus,» kirjutas Maarja postituses ja kirjeldas, et elab nüüd Circle K kõrval. Lugejale hakkas aga silma lause, mis äratas kahtlust, et Maarja on abikaasast lahku kolinud: «Aga oma lemmikkohvi järgi ikka minna ei saa, kui kolm last kodus ja meest pole. Kohvimasinat ka veel pole.»

Argo Aderi abikaasa avaldas Instagrami lugudes, et ta on kolinud.
Argo Aderi abikaasa avaldas Instagrami lugudes, et ta on kolinud. Foto: Kuvatõmmis Instagramist

Mõni tund hiljem jagas Maarja Instagrami lugudes veel teist postitust, mis viitas kolimisele. «Viimane fotosessioon selle ukse ees ... Nii kurb, samas äge,» kirjutas Maarja lapse piltide juurde, mis olid tehtud vana elukoha ukse ees.

Maarja kinnitas Elu24-le, et nädalavahetusel koliti tõepoolest uude majja ja seda kogu perega. «Kuna meil on kolm last, siis oli suuremat pinda vaja ja ridaelamu jäi väikseks,» põhjendas Maarja ja lisas, et lastele on vaja oma aeda.

Segadust tekitanud lausel ja Maarja kurtmisel, et ei saa kohvi, kuna tal on kolm last ja meest pole, on väga lihtne selgitus: «Argo käib tööl.» Circle K kohvi sai Maarja tol hommikul mõistvalt naabrimehelt, kuid õnneks peaks varsti pere uude koju ka kohvimasina saama. 

Abielupaar soetas uue kodu pärast suurepärast aastat. 30. detsembril tunnistas Maarja Instagramis, et 2020. aasta oli tänu kaksikute sünnile üks tema lemmikuid. «Mulle sa meeldisid, olgu siis milline oli ... Tean, et paljud tahavad sind juba ära saata, aga kurja, 2020, sa oled MEIE aasta!» rõõmustas Maarja.

Argo ja Maarja leidsid teineteist trennisaalist. 2018. aastal said nad pisipoja vanemateks. Sama aasta augustis paar abiellus pärast kaheaastast kihlust. 2020. aasta märtsis sündisid perre kaksikud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles