TEISIK LEITUD! ⟩ Eesti muusik on meemiks saanud USA senaatori noorem versioon

Elu24
Copy
USA Senaator Bernie Sanders.
USA Senaator Bernie Sanders. Foto: BRENDAN SMIALOWSKI/AFP/Scanpix

Viimase aja kõige populaarsemad meemid on vaieldamatult need, millel on kujutatud USA senaatorit Bernie Sandersit. Mees püüdis tähelepanu riietusega, mida kandis president Bideni ametivande pidulikul tseremoonial. Sarnast stiili on juba aastaid viljelenud ka üks Eesti staar, kes otsustas sellele nüüd tähelepanu juhtida. 

Eesti muusik Jaan Tätte juunior, kes on tuntud ka kui Meisterjaan, postitas sotsiaalmeediasse pildi, näitamaks oma sarnasust tohutu meediatähelepanu osaliseks saanud 79-aastase USA senaatori Sandersiga. 

«See nägu, kui riietus, mida oled kandnud juba mitmeid aastaid, muutub järsku viimaseks trendiks,» kirjutas Meisterjaan Instagrami postitatud pildi juurde, millel kannab Sandersiga väga sarnast rõivakomplekti, sealhulgas käpikuid. Seda, et muusik võrdleb end just senaatoriga, annab märku postituse juurde lisatud teemaviide #berniesanders.

Kuigi sarnasus on silmnähtav, pole Tättel erinevalt Sandersist maski ees. Selle puudumist põhjendas muusik järgnevalt: «Ma tegelikult tegin maskiga variandi ka, aga siis mõtlesin, et selle pildi point on just see, et ma olen ka otseselt seda meemi kopeerimata Bernie moodi riides ja noh, kuna maski panen tegelikult ette ikka poes, aga mitte niisama omaette olles, siis mõtlesin, et las ta jääda.»

Mitu erinevust leiad? ? Pilk peale!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles