ENNE JA NÜÜD Andekas Eesti pianist näitas, kui hea füüsilise vormi ta viie kuuga saavutas

Elu24
Copy
Klaverimängija Frants Tikerpuu Kanal 2 «Õhtu!» saates.
Klaverimängija Frants Tikerpuu Kanal 2 «Õhtu!» saates. Foto: Kuvatõmmis saatest

Pärnust pärit Frants Tikerpuu on pianist ja helilooja, kes on klaverimänguga tegelenud juba aastaod. Nüüd on aga noormees innukalt teinud ka trenni ja näitas hiljuti sotsiaalmeedias, kui hea füüsilise vormi ta viie kuuga saavutas. 

Nii mõnelegi võib Frants Tikerpuu nimi olla tuttav ETV «Pealtnägija» saatest, mis tegi toona 4-aastasest Pärnu poisist ja tema klaverimängimise oskustest saate. Frantsi kutsuti meedias isegi imelapseks.

Klaverimängimisest ei ole 1997. aastal sündinud Frants siiani loobunud ja möödunud kevadel külastas noormees ka Kanal 2 «Õhtu!» saadet, kus saatejuhid ta oskused proovile panid. Raadio Elmar kutsus teda alles möödunud aasta lõpus tõusvaks klaverivirtuoosiks. 

Mõni päev tagasi postitas Frants oma Instagrami kahest fotost koosneva pildi, millel noormees nö paremat ennast tutvustab.

Frants avaldab, et ta on möödunud aasta augustist kuni 21. jaanuarini kaotanud 15 kilo. «Mis sind peatab?» küsib Frants oma postituses. 

Postituse allkirjas toob Frants välja, et kaalulangusele aitas kaasa järjepidevus ja kommentaarides lisab ta järgmist: «Panin asjad tähtsuse järjekorda.»

Lisaks tunnistas Frants, et ühe hooga seda tulemust ei saavutanud, aga umbes nelja-viie kuuga see tulemus ka tuli. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles