Instamodell tõmbas selga peene kleidi, mille kandmisel peab eriti ettevaatlik olema

Elu24
Copy

Austraalia instamodell Abby Dowse on sotsiaalmeedias endale kogunud ligi kolm miljonit fänni. Neile kingib Abby igapäevaselt pilte, üks kaunim kui teine. Hiljuti poseeris instamodell aga eriti peenes kleidis, mille kandmisel peab aga väga ettevaatlik olema.

Abby Dowse on Austraaliast pärit instamodell, kellel on Instagramis 2,8 miljonit fänni. «Ainult head võnked,» kirjeldab Abby oma sotsiaalmeedia kontot, kuhu ta on postitanud juba üle 2000 foto.

Hiljuti kostitas Abby oma fänne aga eriti huvitava fotoseeriaga. Kolmel pildil, mis Abby kahe päeva jooksul oma Instagrami kontole postitas, kandis ta uhket kleiti, mille kandmise eest sai ta oma fännidelt palju positiivset tagasisidet.

Kleiti kiideti kommentaarides innukalt ja Abbyt kutsuti mitmel korral kõige kaunimaks naiseks. Küll aga ei olnud kõik kleidist nii vaimustuses ja tegid selle üle natuke nalja.

«Kuna alles on ainult pool kleiti, kas see oli poole odavam?» küsis üks fänn naljatades. «Usun, et see on üks neist vähestest kleitidest, mille eest sind enesepaljastamise eest vahistatakse... ja see on hea,» muigas teine.

Kolmas tundis muret, kas see kleit on üldse seadusega lubatud.

Küsimused olid põhjendatud, kuna kleit, mis Abby endale selga tõmbas, oli tõepoolest väga paljastav. Mõni meist julgeks sellist kleiti kanda vaid suletud uste taga ja need, kes julgevad sellega õue minna, neid ootab ees huvitav dilemma.

Kas aluspesu selle kleidi alla üldse mahub? Kui ei mahu ja aluspesust tuleb loobuda (nagu Abby seda tegi) jääb aga alati oht, et ka kõige väiksem liigutus võib avalikkuses sind piinlikkusse olukorda panna. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles