PILDID Vaata, millise toa sai endale Grete Griffini tütar nende uues Florida villas (3)

Elu24
Copy

Ameerikas elav Eesti seitsmevõistleja Grete Griffin (27) avaldas juba möödunud aasta esimeses pooles, et tema perele ehitatakse Floridasse uut maja. Umbes kuu aega tagasi näitas Grete valmis saanud villat väljastpoolt, kuid nüüd jagas eestlanna ka mõningaid kaadreid sellest, milline maja seest välja näeb.

Eesti seitsmevõistleja Grete Griffin on Ameerikas elanud juba rohkem kui kaheksa aastat. 2020. aasta mais jagas Grete sotsiaalmeedias, et nüüd hakkasid nad profisportlasest abikaasa Robert Griffin III'ga nende perele Floridasse villat ehitama.

Toona jagas Grete ka ühte pilti alles ehitamisel olevast majast, mis sai valmis detsembriks. Möödunud kuul selgus, et Grete pere uus maja on juba valmis, kuid sisse kolitakse alles hiljem. Nimelt mängib eestlanna profisportlasest abikaasa Ameerika jalgpalli Baltimore'i meeskonnas, seega ei ela nad jalgpallihooajad Floridas.

Nüüd on aga jalgpallihooaeg läbi ja Grete pere on jõudnud uude majja!

Floridasse ehitatud villast on põgusaid kaadreid jaganud nii Grete kui ka Robert. Ühes Instagrami-loos jagas Grete fotot stiilsest laelambist. Täpsemat asukohta majas on raske pildi põhjal määrata. Lampi taga on aga kaks huvitavat maali.

Läbi kahe korruse ulatuv laelamp ja minimalistlikud maalid.
Läbi kahe korruse ulatuv laelamp ja minimalistlikud maalid. Foto: Kuvatõmmis Instagramist

Ka Robert on pärast uude villasse kolimist ühes postituses maja sisemust näidanud. Ühes profisportlase Instagrami-loos on näha, kuidas 3-aastane Gloria ja 1-aastane Gameya mängivad diivanil, mis asub elutoas. Selle taga tundub olevat köögiala, mille kõrval ka söögilaud.

Grete jagas oma Instagramis ka fotot, kus ta vaatab telekat ja sööb maiust. Olgugi, et tegu on samuti halli diivaniga, tundub see olevat teistsugune. Kuid see viitab tõsiasjale, et kogu villa sisekujundus on minimalistlik ning kasutatud on ohtralt valgeid ja halle toone.

Ka Robert jagas ühte kvieoklippi. Elutoas mängivaid tütreid ülevalt korruselt filmides on näha, et
Ka Robert jagas ühte kvieoklippi. Elutoas mängivaid tütreid ülevalt korruselt filmides on näha, et Foto: Kuvatõmmis Instagramist

Kõige põhjalikumalt näitas aga eestlanna oma tütre Gloria tuba. Pole üllatav, et printsesside fänn Gloria on saanud endale roosas toonis toa, millel on printsessilossi detailidega voodi. Raamaturiiulid mõlemal pool voodit meenutavad lossitorne ja neid ühendab suur kaar. Lisaks on toas suur mängumaja ja väike mängimiseks mõeldud kööginurk. Istumiseks on Glorial lakke kinnitatud kiik.

Grete Griffini tütre Gloria voodi meenutab printsessilossi.
Grete Griffini tütre Gloria voodi meenutab printsessilossi. Foto: Kuvatõmmis Instagramist
Kiige kõrval on ka nukumaja, mille kallal Gloria parasjagu asjatas.
Kiige kõrval on ka nukumaja, mille kallal Gloria parasjagu asjatas. Foto: Kuvatõmmis Instagramist
Eestlanna tütre toas on ka pisike kööginurk.
Eestlanna tütre toas on ka pisike kööginurk. Foto: Kuvatõmmis Instagramist

Ühes seinas on ka kapp, mille kohal on telekas. Armsa detailina on Grete tütre voodi kõrval olevas riiulis näha ka Eesti lippu.

Eestlanna tütre magamistoast leiab ka Eesti lipu.
Eestlanna tütre magamistoast leiab ka Eesti lipu. Foto: Kuvatõmmis Instagramist
Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles