Punasele vaibale, peole või poodi: kuhu sina Cardi B kleidiga läheksid?

Elu24
Copy
Cardi B 2019. aastal.
Cardi B 2019. aastal. Foto: Gilbert Flores/Broadimage/Scanpix

Räppar Cardi B jagas hiljuti sotsiaalmeedias pilti ja videoklippi oma uhkest ja läbipaistvast kleidist. Omapärane ning pilkupüüdev kleit kuulub ilmselgelt moelavadele, kuid Cardi B leidis sellele hoopis tagasihoidlikuma otstarbe.

Räppar Cardi B jagas oma Instagramis ühte fotot ja ühte videopostitust, kus ta kannab moedisaineri Pierre-Louis Auvray'i kleiti. Natuke kampsunit ja optilise illusiooni element teeb läbipaistvast kleidist väga omapärase riideeseme.

Kommentaarides kiitsid Cardi B fännid kleiti taevani ja pole kahtlustki, et naine kannab Auvray disaini hästi välja. Kuid koroonaviiruse pandeemia tõttu pole Cardi B'l kleiti punasel vaibal või uhkel peol hetkel võimalik kanda, siis pidi räppar leidma uue lahenduse. Lõpuks valis Cardi B tagasihoidlikuma tegevuse, milleks tema arvates uhke kleit väga hästi sobis.

Cardi B läks pilkupüüdva kleidiga poodi. Täpsemalt öeldes Beverly Hillsi uhkesse kauplusesse, kust kuulsused endale kopsaka summa eest meelepäraseid riideid, ehteid, kingi jpm leiavad. 

Millisele üritusele või millisesse poodi sina sellises kleidis läheksid?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles