KLÕPS Instastaar Anita Sibul jättis talve seljataha ja läks troopikat nautima

Elu24
Copy
Anita Sibul.
Anita Sibul. Foto: Deja Vu

Instastaar Anita Sibul on Eesti talve seljataha jätnud ja naudib hetkel hoopis päikeselist ilma. Sihtpaigaks valis Anita Maldiivi Vabariigi ehk troopilise saareriigi, kus on kümneid eksklusiivseid kuurorte.

Instastaar ja juutuuber Anita Sibul avaldas sotsiaalmeedias, et on läinud Maldiividele puhkama. Eestlanna on oma seiklusi põhiliselt jaganud Instagrami-lugudes, kuid laupäeval postitas neiu oma 18 000 fännile ka ühe pildi. Foto on tehtud lennukis, kus Anita joogiklaas käes esimeses klassis mõnuleb.

«Kas te olete mu Maldiivide seiklusi Instagrami-lugudes jälginud?» küsis Anita oma fännidelt. Postitusega andis eestlanna ka märku, et ootab ka reisiga seotud küsimusi, millele ta peagi Instagrami-lugudes vastab.

Tundub, et Anita üksinda puhkusel ei ole, kuna keegi teeb eestlannast nii pilte kui videoklippe. Päeval mõnules Anita reisikaaslasega basseini ääres ja teenindaja kallas neile mõlema klaasi roosat veini.

Anita Sibul jagas Instagrami-lugudes kaadreid endast. «Loomulikus olekus: naermas ja rääkimas,» kirjeldas Anita oma videoklippi.
Anita Sibul jagas Instagrami-lugudes kaadreid endast. «Loomulikus olekus: naermas ja rääkimas,» kirjeldas Anita oma videoklippi. Foto: Kuvatõmmis Instagramist

Õhtusöögiks valis Anita eriti glamuurse satiinist kleidi. «Satiin, avatud selg, ehiskivid,» kirjeldas Anita ideaalset ja luksusliku puhkuse kleiti.

Instastaar Anita Sibul.
Instastaar Anita Sibul. Foto: Kuvatõmmis Instagramist

Hetkel on Maldiividel avatud 585 turismiasutust, mille hulka kuuluvad 142 kuurorti ja 11 hotelli, vahendab visitmaldives.com

Kohaliku turismilehe sõnul saabus 1.–19. jaanuaril Maldiividele 55 727 turisti, kellest enamik saabusid saareriiki Venemaalt ja Indiast. Lisaks sellele on sihtpaik olnud populaarne ukrainlaste, rumeenlaste, prantslaste, sakslaste ja ka ameeriklaste seas. 

Koroonaviiruse juhtumeid on Maldiividel olnud veidi alla 15 000, millest 50 on lõppenud surmaga. 23. jaanuari seisuga on vaid 1039 juhtumit aktiivsed, 13 732 nakatunut on praeguseks paranenud, vahendab kohalik tervishoiuministeerium

Maskikandmine on Maldiividel avalikus kohas kohustuslik ning soovitatakse järgida ka teisi kehtestatud reegleid. Turismikohad, mis on külalistele taasavatud, peavad järgima ka valitsuse poolt määratud juhtnööre.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles