VEENDU ISE! ⟩ Instamodell Madeleyn Kurg peab Brigitte Susanne Hundi väljaütlemisi õõvastavaks (1)

Elu24
Copy
Brigitte Susanne Hunt.
Brigitte Susanne Hunt. Foto: Madis Veltman / Postimees

Instagrami modell Madeleyn Kurg sattus TikTokis peale Õhtulehe intervjuule, milles Brigitte Susanne Hunt selgitab, kuidas staariks sünnitakse. Kurele jäi kõrvu aga just üks lause Hundi jutust, mis puudutas väga tundlikku teemat, ning naine ei kartnud sugugi sel teemal ka Instagramis sõna võtta. 

«Ma usun, et staariks sünnitakse. Staariks saavad need inimesed, kellel on piisav doos lapsepõlvetraumat, et nad keeravad selle meelelahutuseks, mitte ei tapa ennast ära,» räägib Brigitte Susanne Hunt Anu Saagimile antud Õhtulehe intervjuus. 

@ohtuleht.ee

⭐️ Täägi keegi, kes on staariks sündinud.⭐️ #õhtuleht #hommikusöökstaariga #brigittesusannehunt #anusaagim

♬ original sound - Õhtuleht

Madeleynil oli aga nii mõndagi selle video kohta öelda. «Ma vaatasin vist seda tiktoki päris mitu korda just järjest ja see naer seal lõpus hakkas mind nii räigelt kriipima, et ma mõtlesin, et ma lihtsalt pean midagi ütlema,» räägib naine, kes mõistab, et öeldu võis olla sarkastiliselt öeldud, kuid ei pidanud sugugi õigeks seda, et Hunt enesetapu üle taolise kergusega nalja viskas. 

«See on väga õõvastav,» räägib Kurg. Naise sõnul näitab Hundi öeldu, et naisel pole üldse arusaama, kui tõsise ja raske teemaga tegu on. «Selle üle peaks natuke järgi mõtlema, mis sealt suust välja tuleb ja äkki kõike ei peaks valjult välja ütlema,» lõpetab Kurg oma mõtteavalduse. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles