NII LIHTNE SEE ONGI! ⟩ Naine näitab, kuidas kaotada 3 kilo 10 sekundiga

Elu24
Copy
Kuvatõmmis videost.
Kuvatõmmis videost. Foto: Youtube/ MTV Shores

«Geordie Shore» sarjast tuntud Holly Hagan (28) jagas oma jälgijatega fotosid, millel sünnib justkui ime. Aastaid oma keha pärast mures olnud naine näitab, kuidas ta vaid õige poosi võtmise abil kilosid kaotab.  

“KUIDAS KAOTADA 3 KILO 10 SEKUNDIGA!”, seisab Holly Hagani pildi kirjelduses. Naine räägib täpsemalt, mida kõike ta pidi selle pildi jaoks tegema, et võltsida foto jaoks oma ideaalset vormi. “Vasakul pildil hoian ma hinge kinni, puusad suunatud tahapoole ja muidugi mu pesu kohendatud nii kõrgele, kui võimalik!”, kirjeldab naine, kes parempoolse pildi jaoks mitte midagi ei teinud.

“Me ei ole suutelised alati poseerima nii, et puusad on kergelt taha kallutatud. Kui sa näed kedagi Instagramis, kelle pildid sinus kadestust tekitavad, siis tea, et see kõik on eksitav”, paneb naine oma jälgijatele hingele. Oma storys tõdes naine, et tal läheb ühe ideaalse foto jaoks sättimiseks lausa 3 tundi.

Kui naine aastal 2011 «Geordie Shore» tõsielusaates osales, siis sai ta palju negatiivset tagasidet just oma kehakaalu tõttu. Naine on rääkinud, et see mõjutas teda oluliselt, sest sealt sai alguse tema võitlus söömishäire buliimiaga. Tutvudes oma praeguse elukaaslasega läks naise elu aga märksa kergemaks, kuna mees avas Holly silmad, näidates talle, et see mis ta teeb, pole sugugi normaalne. 

Üks naise uue aasta lubadustest oli olla edaspidi oma postitustes läbipaistev. Naise praegune Instagrami ajajoon on täidetud hetkel siiski vaid poseeritud fotodega, kuid kas edaspidi suunamudija sisu muutub, ole näha. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles