Vene iluvõimleja nähvab vaestele emadele: me ei ela kiviajal, et rasestumist ei saaks kontrollida!

Elu24
Copy
Iluvõimlejad Ksenia Dudkina, Karolina Sevastjanova (keskel) ja Anastasia Bliznjuk 2012. aastal.
Iluvõimlejad Ksenia Dudkina, Karolina Sevastjanova (keskel) ja Anastasia Bliznjuk 2012. aastal. Foto: Sharifulin Valery/ITAR-TASS

Vene võimleja Karolina Sevastjanova (25) teatas, et tema keeldub raskustesse sattunud pereemasid aitamast. «Kui sa tead, et sa ei suuda ühe lapse eest hoolitseda, siis miks saad sa veel teise, kolmanda ja neljandagi lapse?» põrutab modell ja sportlane.

Modell ja iluvõimelja teatab, et vaesed emad on «vastutustundetud», sest on otsustanud lapse ilmale tuua, kuigi nad teavad, et ei suuda nende eest hoolt kanda. Ta lisab, et ei saa sellest probleemist aru, sest tänapäeval on olemas erinevad rasestumisvastased vahendid. 

Karolina põrutab ka, et tema keeldub raskustesse sattunud pereemasid aitamast. Oma raha annetab ta pigem heategevusorganisatsioonidele ja loomakaitse liidule. 

Teema kerkis esile Instagramis, kus neiult küsiti, miks ta keeldub rahahädas pereemasid aitamast. «Need inimesed on otsustanud vastutustundetult käituda,» lajatas Karolina Instagrami-lugudes. «Me ei ela kiviajal, et rasestumist ei saaks kontrollida.» 

«Kui sa tead, et sa ei suuda ühe lapse eest hoolitseda, siis miks saad sa veel teise, kolmanda ja neljandagi lapse?» lisab modell ja sportlane veel. 

«Kas see on nende laste suhtes õiglane, kui sa ei suuda neile head tulevikku pakkuda?»

Karolina Sevastjanova on 2012. aasta Londoni olümpiavõitja rühmvõimlemises. Samuti on ta tegelenud modellindusega ja ka Instagramis on ta üpris populaarne. Teda jälgib suhtlusvõrgustikus 597 000 kasutajat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles