TA TEGI SEDA JÄLLE 54-aastane Salma Hayek oma fänne kaua kuival ei hoidnud

Elu24
Copy
Salma Hayek
Salma Hayek Foto: Jeffrey Mayer/Broadimage/Scanpix

Mehhiko näitlejanna Salma Hayek tekitas alles hiljuti sotsiaalmeedias suuri laineid, kuid oma fänne naine kaua nö kuival ei hoidnudki. Näitlejanna pani Instagrami üles järjekordse «märja» postituse ja seekord lausa kahe bikiinipildiga.

Alles jaanuari alguses sai 54-aastane Hollywoodi näitleja Salma Hayek ohtralt tähelepanu, kuna postitas Instagrami vapustava bikiinipildi. 

Maailmakuulus filminäitleja jagas 4. jaanuaril Instagrami basseinipilti, mis ta fännidele väga meeldis. Olles pildist nii vaimustunud nimetati Hayek sedapuhku maailma kõige kaunimaks naiseks. «Sa oled tõepoolest üks kõige ilusamaid naisi maailmas. Ma ei saa isegi oma abikaasa peale kurjaks, kui ta räägib sellest, kui kuum sa oled,» kommenteeris üks fännidest pilti.

Nüüd on Hayek taas instapostitusega oma fännid hulluks ajanud. Bikiinides Hayek istub postitusse jõudnud kahel fotol madalas vees ja nõuab postituse pealkirjas: «Me peame oma rahu säilitama.»

Rahulikuks fännide reaktsiooni vist pidada ei saa, sest Hayeki pilt on umbes ööpäevaga kogunud ligi kaks miljonit meeldimist ja sellele on jäetud ohtralt positiivseid kommentaare.

«Kõige ideaalsem naine maailmas,» kommenteeris keegi ja näitleja Vanessa Hudgens lisas vaimustunult, «JUMALANNAAA». 

Üks härra kommenteeris aga näitlejanna postituse pealkirja, mis palus tal rahu säilitad, viidates tõsiasjale, et Hayeki bikiinifotod meest väga ei rahusta: «Proovin, aga sa ei lase.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles