EMA gala saatejuhid Kaire Vilgats ja Dagmar Oja: jääme laval iseendaks, hirmufaktorit siin ei ole

Raadio Elmar
Copy
Eesti Muusikaauhinnas 2021 saatejuhid Kaire Vilgats ja Dagmar Oja.
Eesti Muusikaauhinnas 2021 saatejuhid Kaire Vilgats ja Dagmar Oja. Foto: Kalle Veesaar/Promo

Raadio Elmar hommikuprogrammis «Ärka, kaunis maa!» rääkisid Kaire Vilgats ja Dagmar Oja. Lauljad on vastu võtnud väljakutse ja astuvad peagi üles EMA auhinnagala õhtujuhtide rollis. 

Eesti Muusikaauhinnad 2021 gala toimub 28. jaanuaril. Suur teleshow jõuab televaatajateni Kanal 2 vahendusel. Õhtut juhivad Kaire Vilgats ja Dagmar Oja. Lavale astub mõistagi veel mitmeid teisigi armastatuid Eesti muusikuid!

Vilgatsile ja Ojale on esmakordne kogemus juhtida nii suuremahulist teleshow'd. Muusikud avasid telgitaguseid, mil moel nad end õhtujuhi rollideks ette valmistavad. «Kõige tähtsam on see, et me ei hakka end võrdlema teiste saatejuhtidega. Me teame, et on olemas häid õhtujuhte, alates Taukarist ja nii edasi. Kuid me ei saa mõelda nii, et äkki me ei saa hakkama - me isegi ei lase sellist feelingut endast läbi! Oleme laval just sellised, nagu me ka päriselt oleme! Säilitame positiivse suhtumise ja hirmufaktorit siin juures pole,» avaldas Kaire Vilgats.

«Ausus ja siirus on meie teema, ehtsus samuti. Lavatekst antakse meile õnneks kõik ette ja selle õppimisega saame alustada nädal enne otsesaadet. Loodetavasti saame korrektseks ka kõikide nominentide nimede hääldused, seda saame ka proovis läbi mängida,» lisas Dagmar Oja.

Lauljad avaldasid, kellele nad ise gala raames pöialt hoiavad. «Meil on eriti suur rõõm Raivo Tafenau üle. Loodame, et sa saab ka teenitud auhinna. Minu jaoks kategooriatest kõige huvitavam jazzmuusika pool - nominentide hulgas on nii palju tuttavaid ja toredaid inimesi. Pöialt hoida on nii paljudele,» märkis Vilgats.

Eesti Muusikaauhinnad ja Elu24 kutsuvad valima aasta parimat artisti. Oma lemmikule saad hääle anda veebikeskkonnas elu24.ee/ema. Valida saab Eesti Muusikaauhindadel nomineeritud Aasta Naisartisti, Aasta Meesartisti ja Aasta Ansambli kategooriate nominentide seast või lisada oma lemmiku, kes on 2020 aastal teinud väga head muusikat.

Lisaks sellele, et Kaire Vilgats ja Dagmar Oja astuvad saatejuhtidena üles EMA auhinnagalal, osalevad nad veebruaris ka Eesti Laulu poolfinaalis. «Ajad on põnevad! Raamatu avaldamise tuhinas sai ka Eesti Laulule kandideerimine ära tehtud. Inimeste fookus on mõnda aega meie peal olnud, mõtlesime siis, et miks mitte seda võimalust ära kasutada. Seda enam, et koroona tõttu pole muusikutel nagunii mitte midagi muud teha! Tegime nüüd endale ka sotsiaalmeediasse konto, täpsemalt siis «Suurte tüdrukute» lehekülje. Kõik meie austajad on oodatud meie tegemisi jälgima,» kutsus Kaire Vilgats. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles