JULGUSTÜKK! Värskelt vanglast vabanenud näitleja Lori Louglini tütar alustab taas Youtube´is

Elu24
Copy
Lori Loughlin ja tütred Olivia Jade Gianulli (paremal) ja Isabella Rose Gianulli (vasakul).
Lori Loughlin ja tütred Olivia Jade Gianulli (paremal) ja Isabella Rose Gianulli (vasakul). Foto: Jordan Strauss / AP/Scanpix

Tuntud teleseriaali «Lastega kodus» näitleja Lori Loughlini (56) tütar, Olivia Jade (21) soovib, et inimesed annaksid talle ta vanemate teo andeks ja aktsepteeriksid ta soovi jätkata oma Youtube´i. 

Noor juutuuber Olivia Jade jagab uudiseid oma Instagrami storys, öeldes, kui väga ta ikka oma endist hobi ja sissetulekuallikat igatseb. «Mul tuleb videoid monteerides suur naeratus näole. Ma hakkan vaikselt mäletama, miks ma 14-aastaselt sellega tegelesin. See teeb mind õnnelikuks,» räägib tütarlaps. 

Juutuber on enda sõnul väga põnevil selle uue peatüki üle oma elus. «Te ei ole näinud ühtegi videoblogi minult alates sellest kui ma olin...19,» meenutab tüdruk, kelle vanemad pidid kandma vanglas suuri karistusi ülikoolipettuse eest.

Üllataval kombel ei kaotanud naine skandaali valguses märgatavas kogused oma fänne, omades endiselt ligi 2 miljonit jälgijat Youtube´is. Jade pole veel täpsustanud, millal esimene video päevavalgust näeb.

@oliviajadeg

like this if i should bring back my #vlogzzzzz also tried to show u guys this natural makeup look (i can do a tutorial if anyone wants) Kk bye?? ily

♬ I'm So Pretty - chunkymonkeeyy

Lori Loughlin vabanes vanglast 28. detsembril, kui ta oli ära kandnud kaks kuud oma vanglakaristusest. Naist ootab aga ees veel 250 tundi ühiskondlikult kasulikku tööd ja kaks aastat tingimisi vabaduses. 

Lori Loughlini ja tema elukaaslast Mossimo Gianullit süüdistati pettuses, mille kohaselt maksid nad California Ülikoolile 500 000 dollari suuruse altkäemaksu, et nende tütred ülikooli vastu võetaks.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles