Maailmakuulsa supermodelli poeg suri kõigest 24-aastaselt

Elu24
Copy
Plaboy ajakirja esikaas, Stephanie Seymour.
Plaboy ajakirja esikaas, Stephanie Seymour. Foto: Scanpix/NYT

USA supermodelli Stephanie Seymouri ja ärimehe Peter Branti poeg Harry Brant suri pühapäeval 24-aastaselt, kirjutab Daily Star.

Daily Star kirjutab, et 24-aastane noormees suri uimasti üledoosi tagajärjel.

Modellina töötanud Harry Brant leiti 17. jaanuaril oma kodust. Vanemate sõnul sai noormees kogemata üledoosi retseptiravimitest. Väljaandele New York Post antud avalduses sõnasid vanemad, et 24-aastane noormees oleks loetud päevade pärast alustanud võõrutusraviga.

Harry Brant 2014. aastal.
Harry Brant 2014. aastal. Foto: Scanpix/Future Image

«Tohutu kurbusega jagame teiega uudist, et meie armastatud poeg Harry Brant jäi võitluses sõltuvusega kaotajaks ja suri retseptiravimite juhusliku üledoosi tõttu,» sõnas perekond oma avalduses.

«Me süda on purunenud. Harry tahtis oma sõltuvusest üle saada ja oli vaid mõne päeva kaugusel võõrutusravist.»

«Tunneme igavesti kurbust, et Harry elu jäi selle laastava haiguse tõttu lühikeseks. Me pere palub privaatsust ajal, mil püüame toime tulla me ilusa poisi kaotusega,» lisasid nad.

Harry ja tema vend Peter Brant olid New Yorgi peomaastikul teada-tuntud ning nende kohta on tihti öeldud ka, et nad olid meesversioon Nicky ja Paris Hiltonist.

Modell Stephanie Seymour ja miljardärist ärimees Peter Brant abiellusid 1995. aastal. Nende poeg Harry Brant sündis 1996. aastal. Paaril on veel kaks ühist last: 1993. aastal sündinud Peter Brant, Jr. ja 2004. aasta sündinud Lilly Margaret Brant.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles