PILDID ⟩ Uhke ema Victoria Beckhami poeg poseerib Vogue kaanefotol

Elu24
Copy
Victoria Beckham.
Victoria Beckham. Foto: Gonzalo Fuentes/Reuters/Scanpix

Victoria ja David Beckhami modellihakatisest poeg Romeo Beckham (18) sai oma esimesele moepiibli Vogue kaanele. Victoria ei üritanudki varjata oma suurt heameelt, jagades Instagramis mitmeid jäädvustusi kaanefotodest. 

L´Uomo Vogue ajakiri, mille kõige värskemal väljaandel poseerib Romeo Beckham, on üks Vogue´i Inglise-Itaalia tütarajakirjadest. 

Lauljatar ja modell Victoria Beckham on ka ise oma pika karjääri jooksul saanud poseerida nii mõnelgi kaanefotol, teades täpselt, kui oluline samm see modellinduses on. Peres sirgub 3 poega ja 1 tütar, kõik pärinud oma vanematelt nägususe ja potentsiaali modellimaailmas läbi lüüa. 

«Olen uhke su üle @romeobeckham», jagab ema fotot oma keskmisest pojast, kes on fotosessiooni tarvis oma juuksed blondiks võõbanud.  

«Nii kenake. Näeb välja täpselt nagu oma isa», kommenteerib üks Victoria jälgijatest, kes märkas kohe sarnasusi Isa Davidiga. Teisele fännile meenutas poiss see-eest aga hoopiski Victoriat ennast. «Appikene, pidin kaks korda vaatama - arvasin, et see oled sina! Ta näeb välja imeline».

Nelja-lapse ema Victoria jagab fotot peale seda, kui tuli avalikkuse ette põhjusega, miks ta otsustas legendaarsest tüdrukutebändist Spice Girls kõrvale astuda. Otsus menukast koosseisust lahkuda, tuli peale hea sõbra Elton Johni kontserdi kuulamist, peale mida naine hakkas kahtlema, kas grupina karjääri tegemine on ikka tema jaoks.

Naine otsustas peale seda hakata karjääriredelil ronima üksi ja tuleb tõdeda, et see otsus tuli talle väga suureks kasuks, nähes, millise suure nime ta on omale teinud peale bändist lahkumist. Naine toimetab mitmel rindel, alustades moedisainist, näitlemisest ja lõpetades ettevõtlusega.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles