NÄDALAPROGNOOS ⟩ Saabuv Veevalaja-hooaeg toob enesega ettearvamatu energiasähvaku, aga ka elu nautlemise

Triin Sepp
, Sõbranna.ee toimetaja
Copy
Foto: Shutterstock / Elu24

Kui eelmine nädal oli täis parajat kosmilist kaost, siis algav nädal süstib meisse kõigisse värsket energiat, sest teisipäeval, 19. jaanuaril, siseneb Päike ekstsentrilisse, individualistlikusse ning humanitaarsesse Veevajalasse.

Sea ennast valmis eelnevatest aastatest veelgi intensiivsemaks Veevalaja-hooajaks, sest selle vältel põkkub Päike nii elektrilise Uraani, stoilise Saturni kui ka grandiosse Jupiteriga. Nii võivad kõik sodiaagiratta märgid järgnevalt kuult ajalt oodata kasvu ning arenguid väga mitmetes erinevates eluvaldkondades, ent eriti tugevalt mõjutab see kindlaid märke (ingl. fixed signs) - Sõnni, Lõvi, Skorpioni ning Veevalajat ennast.

Värskelt alanud nädal on aga kõige selle algus. Veevalajaid tuntakse progressiivsete ning innovaatiliste inimestena, ent juba kolmapäeval võivad universumil varuks olevad üllatused sind ree pealt maha lüüa. Nimelt moodustab kirglik Marss 20. jaanuaril ühenduse ootamatu Uraaniga, nende kahe jõudude kombinatsioon vallandab aga püsimatu ning intensiivse energiasähmaka, mis võib lenduda igas suunas. Süsteemid võivad laguneda, pühendumised murduda ning igal juhul võtavad asjad ootamatuid pöördeid. Vaata ainult ette, et kaasneva mässumeelse energia produktiivsuse vankri ette rakendaksid. Kuigi see transiit võib tunduda rahutuks ning ärevaks tegev, siis on see on suurepärane aeg oma individuaalsuse ümber mõtestamiseks ning enese kammitsate kütkeist vabastamiseks.

Laupäevaks, 23. jaanuariks võid ennast tunda aga loomingulisena, sest Marss kohtub siis taevakaarel inspireeriva Jupiteriga, julgustades sind proovima uusi asju ning elama elu täiel rinnal. Samal ajal moodustavad sekstiili ka romantiline Veenus ning unistav Neptuun, täites kosmose loomingulise, vabalt voolava ning empaatilise energiaga, mis julgustab kõigis kunstilist eneseväljendust.

Samal päeval muutub energia aga ka kainestavalt tõsiseks, sest Päike ning täiskasvanumuse planeet Saturn ühendavad jõud. See liikumine suurendab survet suureks kasvada ning ennast austada. Kui oled viimasel ajal tundnud, et välja ei tule ei töö rabamine ega ka enese arendamine, siis see transiit on just sinu jaoks meeldetuletuseks, mida sa tegelikult tegema peaksid. Õnneks võib see planeetide seis olla ühtlasi ka väga motiveeriv ning rahuldust pakkuv, sest sa märkad kõike seda, mida oled oma eluga juba saavutanud.

Parimat nädalat naudivad seekord õhumärgid - Kaksikud, Kaalud ning Veevalaja, kes maamärgist õhumärki liikumise energiast enim kasu lõikavad ning kellele järgnevad seitse päeva meeliülendavalt ning tähendusrikkalt mööduvad. Kui sinu päikese- või tõusumärk on aga vee-elemendis, Vähis, Skorpionis või Kalades, siis võib nädal kaasa tuua mõningaid viperusi, sest pead tegema paljud sisemist tööd ning tunned end ka üldjoontes maailma poolt pisut üle koormatuna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles