UUS PAAR ⟩ Laulja Sissi oma värskest suhtest: nii kiiresti nii kalliks!

Elu24
Copy
Eesti Laul 2021 osalejad. Sissi.
Eesti Laul 2021 osalejad. Sissi. Foto: Remo Tõnismäe

Laulja ja tänavuse Eesti Laulu üks poolfinalistidest Sissi (21) jagas sotsiaalmeedias südamlikku pilti, millel ta on koos oma kallimaga. 

Eestile Eurovisiooni lauluvõistluselt võidu toonud Dave Bentoni tütar Sissi jagas nädalavahetusel Instagramis pilti, millel ta poseerib oma kallima Madisega.

«Nii kiiresti nii kalliks!» kirjutas Sissi ja lisas, «kirjutaksin midagi romantilist aga sa juba tead, mida ma tunnen.» Postituse lõpetas Sissi sõnadega «armastan sind». 

Sissi kinnitas Elu24-le, et noored on varsti ametlikult koos olnud kaks kuud. «Kohtusime suvel. Alguses oli pikalt lihtsalt väga imeline sõprus,» lisas ta täpsustuseks.

Postitusele on Sissi lisanud ka kallima Madis Birki Instagrami, kuid see on privaatne. Noormehe kontole on aga lisatud veebilehe aadress ja selle põhjal selgub, et Madis on kogenud nõustaja veebireklaamide alal.

Sissi osaleb tänavu taas Eesti Laulul, tema lugu kannab nime «Time» ja seda saad kuulata SIIT.  Sissile saab kaasa elada teises poolfinaalis, 20. veebruaril ja lauljatar astub lavale esimesena.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles